Handbol

La dura derrota del CH Cambrils contra el HC Vallag l'allunya de la salvació

L'equip cambrilenc, minvat per les baixes, va ser incapaç de remuntar després d'un mal inici

Imatge del partit entre el CH Cambrils i el Vallag, la primera volta
Imatge del partit entre el CH Cambrils i el Vallag, la primera volta | Andreu Dalmau

Segona Catalana – Primera Fase B

HCVallag 39 - CH Cambrils 36

Dura derrota del CH Cambrils a la pista del HC Vallag, un rival directe en la lluita per la salvació. El Cambrils es va desplaçar just d'efectius, amb només set jugadors i, per tant, sense canvis. A això se li va sumar el bon inici de l'equip local que, amb molts encerts tant en atac com en defensa, van neutralitzar els cambrilencs, que tampoc estaven encertats. En tan sols 15 minuts, el Cambrils perdia 11-5.

Andrés Martínez, l'entrenador, va reajustar l'equip amb un temps mort, però no va ser suficient per retallar distàncies i es va arribar al descans amb un marcador de 20-14. Després del descans, una millora notable del Cambrils va permetre ajustar diferències poc a poc i, al minut 45, només perdien de quatre gols. En aquests darrers cinc minuts, els cambrilencs es van arribar a posar només dos gols per sota, però no va ser possible la victòria per la falta d'encert.

Aquesta derrota deixa el CH Cambrils amb dotze punts, a quatre punts de distància de les posicions de salvació. En el proper partit, s'enfronten al Sant Vicenç, setè classificat, amb l'objectiu de fer-se forts a casa i sumar dos punts.