Esports

L'equip veterà femení Cambrils A dels Vent d'Estrop acaba la Lliga Catalana de Llaguts en segona posició

Per Redacció

La tripulació de l'equip veterà femení Cambrils A dels Vent d'Estrop, en la prova disputada a Lloret de Mar

El passat diumenge, 16 de setembre, els Vent d’Estrop - Vogadors de Cambrils van participar al Campionat de Catalunya de banc fix (modalitat de llagut) a Lloret de Mar (La Selva).

Aquesta prova, a més, va servir per decidir els resultats de la Lliga Catalana de Llaguts, després que la Federació Catalana de Rem acceptés les reclamacions presentades per la majoria de clubs perquè s’anul·lessin els resultats de la que havia de ser l’última prova de la lliga, la disputada a Colera (Alt Empordà) el passat 26 d’agost, perquè hi havia uns carrils més llargs que d’altres. En aquesta prova polèmica, el club cambrilenc havia sigut un dels afectats per aquestes diferències en el camp de regates.

Bons resultats

A la prova de Lloret el club cambrilenc va assolir uns magnífics resultats, ja que de les cinc tripulacions que hi van participar, dues van fer pòdium.

Per categories, cal destacar la tercera posició assolida pel cadet femení en el Campionat de Catalunya, imposant-se al Treumal Blanes, el CN Bétulo i el CN Lloret A. Per la seva banda, a la Lliga Catalana, han finalitzat en la sisena posició final a l’haver només participat en dues de les quatre regates previstes.

Per la seva banda, el sènior masculí, al Campionat de Catalunya va aconseguir la cinquena posició després de classificar-se per a la final B, i un cop allà, imposar-se en una final molt emocionant, al CN Bétulo, el CR Badalona i el SCER Ametlla de Mar. A la Lliga Catalana, el sènior masculí ha aconseguit també la cinquena posició final d’un total de 23 equips.

Pel que fa al veterà masculí, van fer la setena posició al Campionat de Catalunya després de també classificar-se per a la final B, i allà va aconseguir la tercera posició en una altra final ajustada. A la Lliga, han acabat ocupant també la setena posició final.

Finalment, en la categoria veterà femení, hi tornaven a participar dues tripulacions. La tripulació Cambrils A va fer-se amb la tercera posició i, per tant, amb la medalla de bronze, al Campionat de Catalunya, després de classificar-se per a la final A i acabar en tercera posició. A la Lliga Catalana han finalitzat en segona posició. Cal destacar també els resultats assolits per la tripulació Cambrils B, ja que també va aconseguir classificar-se per a la final B i allà va finalitzar per darrere de l’altra tripulació cambrilenca. Pel que fa als resultats a la Lliga Catalana, el Cambrils B ha finalitzat en vuitena posició final.

Participació al Campionat d’Espanya

Amb aquests resultats, el club cambrilenc està preparant la participació al Campionat d’Espanya que es farà el darrer cap de setmana a Alacant, amb la participació de les categories veterà femení i veterà masculí, ja que no disposen del tipus d’embarcació necessària per a aquest campionat i la Federació Catalana de Rem només pot garantir la participació d’aquestes dues categories.

Comenta aquest article