Societat

Patchwork

La cambrilenca Montse Forcadell viatja a Mèxic per oferir diversos cursos de patchwork

Montse Forcadell va oferir quatre cursos ja programats i, a última hora, va impartir un cinquè curs que va reunir un total de 49 alumnes

Per Redacció

La cambrilenca Montse Forcadell amb les alumnes que van participar als tallers de patchwork
La cambrilenca Montse Forcadell amb les alumnes que van participar als tallers de patchwork | Cedida
La cambrilenca Montse Forcadell va viatjar, del 8 al 24 de febrer, a Mèxic per impartir diversos cursos de patchwork i participar en un festival de quilts, de la mà de la seva amfitriona Luz Ramírez. Montse Forcadell va oferir quatre cursos ja programats i, a última hora, va impartir un cinquè curs que va reunir un total de 49 alumnes mexicanes. També va participar a la Expo Patchwork y Quilt CDMX 2024, on es van entregar diferents premis. La cambrilenca va viatjar per diverses ciutats del país, on també va poder fer turisme i excursions culturals com la visita a les piràmides de Teotihuacán o al ballet mexicà al Palau de Belles Arts. A més, a tall d'anècdota, també va patir un petit terratrèmol de 2,9 i una alarma sísmica.
 
Imatge d'un dels tallers de patchwork impartits a Mèxic (foto: Cedida)

D'altra banda, la cambrilenca recollirà demà el primer premi del Festival Internacional de Patchwork. Ha obtingut el guardó amb el seu Quilt titulat "El Pi de la Carabasseta". El tema del concurs era "Una mirada al passat". L'obra recorda un moment molt bonic que Forcadell va viure amb el seu pare quan tots dos van fer una excursió pel Montsant.

Comenta aquest article