Esports

Atletisme

Quarta posició per a l'atleta Zoe Dorado al campionat de Catalunya de cros escolar en categoria cadet

El passat cap de setmana també es va disputar el 10è Cros Escolar Josep Veciana-Perafort corresponent a la Lliga de cros escolar del Tarragonès

Per Redacció

Atletes cambrilenques que van competir al campionat de Catalunya de cros escolar
Atletes cambrilenques que van competir al campionat de Catalunya de cros escolar | Cedida

El passat cap de setmana, els atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en diverses competicions. El dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya de cros escolar a Santa Coloma de Farners. En la categoria cadet femení, Zoe Dorado va quedar quarta; en la categoria infantil femení, Clàudia Espinosa va assolir el lloc 34; en aleví femení, Berta Silvestre va ser cinquena; en benjamí masculí-femení, Èlia Bayón va quedar 8a i Federico Tibamoza va quedar en el lloc 11.

D'altra banda, també es va disputar el 10è Cros Escolar Josep Veciana-Perafort (Lliga cros escolar del Tarragonès). Els atletes cambrilencs van assolir els següents resultats: en absolut masculí, Alfonso Gómez va ser segon i Juan Francisco Guinart quart; en aleví masculí-femení, Emma Gómez va quedar en el lloc 20, Oriol Guinart va ser segon i Daniel Cabau va ser cinquè; en benjamí femení, Naia Guinart va ser segona i en prebenjamí femení, Cèlia Gómez va quedar primera.

Imatges dels atletes del Club Atletisme Cambrils que van competir al 10è Cros Escolar Josep Veciana-Perafort

 

Comenta aquest article