El FC Cambrils continua acusant la baixa del seu golejador i empata contra el Montbrió

Dos partits sense Adriano, que està lesionat, i dos partits seguits sense guanyar per l'equip cambrilenc

Imatge d'un partit del FC Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit del FC Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Quarta Catalana - Grup 29

Montbrió CE 1 - FC Cambrils 1

El FC Cambrils continua trobant a faltar el seu jugador estrella, Adriano, que està lesionat des de fa dos partits, i encadena el seu segon partit consecutiu sense guanyar. En aquest cas, l'empat va ser al camp del Montbrió, rival en posició inferior a la taula que va plantar cara durant el partit.

L'estrella del matx no va ser altra que el porter dels montbrionencs, el cambrilenc Marc Gibert, que es va créixer contra l'equip del seu poble. Gibert va fer una actuació decisiva aturant totes les oportunitats, sobre tot quatre claríssimes, durant la primera part. Això va fer que s'arribés al descans amb empat a zero al marcador, un resultat que es decantaria a favor dels cambrilencs a partir de la segona part.

Juan Carlos va ser l'encarregat de marcar el 0-1 a favor dels cambrilencs amb un xut ajustat a l'esquadra, però després, el FC Cambrils, ja no tornaria a gaudir d'oportunitats clares. El Montbró, en canvi, va poder empatar el partit poc abans del minut 68 després d'una arribada per banda dreta i una rematada de Ferran, que va aprofitar un mal refús del porter.

Amb aquest resultat, el FC Cambrils se situa desè a la classificació amb 26 punts. El proper dissabte rep al Miami FC, equip immediatament anterior a la taula.