Futbol

Empat del Cambrils Unió a Gandesa després d'un dubtós arbitratge

El col·legiat de les Terres de l'Ebre va xiular una falta al porter inexistent i va anul·lar un gol als darrers minuts que hagués significat la victòria pels cambrilencs

Targetes: grogues a Marquinhos, Erik, Roca, Carlos i Alejo

Alineació: Alejo, Guti, Marquinhos (Erik m. 46), Madero (Roca m. 21), Aleix Llobet, Edu Sosa (Cruañes m. 68), Gito, Igor (Yoel Silva m. 85), Walid (Carlos Garcia m. 46), Josu i Eudald

Empat polèmic del Cambrils Unió a Gandesa després d'un arbitratge de dubtosa neutralitat per part d'un col·legiat de les Terres de l'Ebre. Després d'haver de reclamar faltes durant tot el partit, el Cambrils va veure com li anul·laven un gol en els darrers minuts que hagués significat la victòria. El col·legiat va xiular falta al porter i, després del partit, ell mateix reconeixia que ningú havia tocat el guardameta.

Tot i això, el Cambrils no va fer una bona primera meitat. Ja al minut 3 encaixava el 1-0 després que el Gandesa tirés el primer córner i la defensa no sabé refusar la centrada. Els d'Adri Puerto pràcticament no van xutar a porteria i el seu joc va ser molt pobre. A més, el central Madero es va haver de retirar lesionat al minut 21.

La segona part va ser molt i molt disputada. Puerto va fer dos canvis i, a més, va canviar la disposició tàctica ficant tres centrals i dos carrilers. Els resultats es notarien immediatament, ja que, al primer minut, Aleix Llobet ficava una centrada llarga, Igor la passava a Érik que feia l'empat amb un xut ras a l'esquerra. El Cambrils va disposar de dues o tres ocasions clares, entre elles un xut, de no d'Érik, al travesser. No obstant, el Gandesa també es va poder endur els tres punts, però el porter del Cambrils, Alejo, va estar molt encertat, convertint-se en el millor jugador de l'equip.

Després d'aquest empat, les opcions d'ascens s'allunyen pel Cambrils Unió, que ja es troba a dotze punts del líder i a quatre del segon classificat. Els d'Adri Puerto només han aconseguit una victòria en els darreres cinc partits. A la propera jornada, reben el Jesús Catalonia CF –cuer– amb l'objectiu de sumar tres punts.