Esports

Futbol

El Cambrils Unió B perd a casa contra el Falset, «el millor rival de la categoria»

Juan Manuel Jurado, entrenador del Cambrils, va destacar el joc combinatiu del rival, que va sentenciar a pocs minuts del final després de dominar tota la segona part

Per Ferran Tuset

El porter del Cambrils, Figo, fent una aturada
El porter del Cambrils, Figo, fent una aturada | Juan Antonio Dorado

Tercera Catalana – Grup 16

Cambrils Unió B 0 – Falset 2

Gols: 0-1 m. 83; 0-2 m.89 (p.)

Targetes: grogues a Marc, Lioy i Pau Moreno.

Alineació: Figo, Pau Moreno, Marc, Lioy (Álex Guinovart m. 87), Cristian, Clavero (Óscar Tarrió m. 78), Manuel (Aleix Costa m. 87), Pol Gutiérrez (Carlos Garcia m. 61), Pol Juncosa (Jonathan Fortuny m. 89), Walter i Piccini.

 

El Cambrils Unió B va perdre el segon partit de la temporada a casa davant un dels millors rivals de la categoria, el Falset Esp. “Per mi és l'equip que millor juga del grup”, comentava l'entrenador Juan Manuel Jurado després del partit, destacant especialment el seu gran nivell combinatiu.

La primera part va estar molt igualada i va ser de molt bon veure per l'espectador. Els porters van ser els protagonistes a les dues porteries. Per part del Falset, va destacar especialment El Hassan, extrem esquerre que va portar de corcó la defensa cambrilenca, tot i que es va arribar al descans amb empat a 0.

A la segona part, sense que el Cambrils empitjorés el seu rendiment, el Falset va agafar el control de la possessió. La superioritat es va traduir gol al minut 82, després d'una falta lateral. Ja a la desesperada, els cambrilencs van posar defensa de tres per intentar rescatar un punt, però el Falset sentenciaria de penal després que un defensa del Cambrils evités un mà a mà fent falta dins de l'àrea i sent expulsat.

“El resultat és just, encara queden nou partits i seguirem donant guerra”, apuntava Jurado. El Cambrils Unió B es troba sisè a la classificació, però només a tres punts del líder, el Bonavista. El proper partit dels cambrilencs serà al camp del Mas Pellicer, rival directe a la part alta.

Disputa d'una pilota entre jugadors del Cambrils i el Falset (Foto: Juan Antonio Dorado)

 

Comenta aquest article