El Laguna acaba amb la mala ratxa guanyant el Montblanc, un rival directe

Amb aquests tres punts, els cambrilencs s'allunyen de les posicions de descens

El Laguna es va imposar al Montblanc en el partit disputat diumenge a la tarda
El Laguna es va imposar al Montblanc en el partit disputat diumenge a la tarda | Cristina Sierra

Primera Catalana - Grup TGN 6

CFS Laguna 6 - Montblanc CFS 4

Important victòria del CFS Laguna per allunyar-se de les posicions de descens. Els vermells es van imposar al Montblanc CFS a casa en un duel decisiu que podia suposar la entrada de l'equip cambrilenc en posicions de descens. El Laguna, però, va aconseguir endur-se els tres punts anant sempre per davant en el marcador en un partit igualat i, d'aquesta manera, posava fi a una ratxa de cinc partits consecutius sense guanyar.

Els cambrilencs van començar amb contundència, marcat dos gols en tan sols tres minuts. Abans del minut 15, però, el Montblanc hauria empatat. Els cambrilencs es van tornar a avançar just abans del descans. En tornar dels vestidors, els visitants van empatar a 3, però el Laguna marcaria dos gols en dos minuts per deixar el partit molt de cara. El Montblanc retallaria distàncies a falta de deu minuts, però el 6-4 marcat pels cambrilencs poc després ja no es mouria.

Amb aquesta victòria, el Laguna suma 14 punts i se situa novè a la classificació. A la propera jornada, els vermells tenen una nova oportunitat de sumar tres punts, ja que visiten la pista del cuer, el Morell CFS.