Esports

Bàsquet

El Cofran 95 CB Cambrils no culmina una remuntada èpica i cau derrotat a casa contra el CB Cantaires Tortosa

Els cambrilencs perdien de 18 al darrer quart i, des de la defensa, van acostar-se en el marcador gairebé fins a capgirar-lo

Per Redacció

Un moment del partit entre el Cofran 95 CB Cambrils i Davima CB Cantaires Tortosa, disputat ahir al matí
Un moment del partit entre el Cofran 95 CB Cambrils i Davima CB Cantaires Tortosa, disputat ahir al matí | Cristina Sierra

Segona Catalana - Fase Prèvia Grup 1

Cofran95 CB Cambrils 65 - Davima CB Cantaires Tortosa 67

Àlex Rodríguez (26), Raul Martínez (2), Pere Tost (9), Oscar Font (3), Roger Audi (4) – Pau Papasseit (5), Joan Berengué (2), Marc Duran (2), Rubén Molina (12).
4 Triples (3 Rodríguez, 1 Tost). 27/38 Tirs lliures.  24 faltes personals.  Eliminats: Berengué.

Parcials: 11-9 / 12-23 / 13-18 / 29-17

El Cofran 95 CB Cambrils no va aconseguir culminar una remuntada èpica després d’estar 18 punts per sota en el marcador i la victòria se la va endur el CB Cantaires Tortosa per només dos punts de diferència. Va ser un partit que s’esperava amb molta igualtat, i així va ser durant el primer període, on no va haver un dominador clar, acabant amb un marcador de 11-9. El segon quart va continuar de la mateixa manera fins els dos últims minuts on els jugadors cambrilencs no van tenir les idees clares en atac. Els tortosins ho van aprofitar per obrir una escletxa en el marcador arribant al descans amb un resultat de 23 a 32.

En la represa, el CB Cambrils va reaccionar i va retallar les diferències a 4 punts en els tres primers minuts (29-33), però els visitants van saber administrar l’avantatge. Les precipitacions del final del segon període van tornar a aparèixer per part dels locals i el Tortosa va agafar més distància. Aquesta vegada per 14 punts 36-50 al final del tercer quart. El darrer període tampoc va començar de la millor manera. Els tortosins aconseguien posar-se 18 punts per davant durant el minut 32 (38-56). A partir d’aquí, des de la defensa, els cambrilencs van trobar la manera de remuntar poc a poc el partit fins a empatar a 65 punts en l’últim minut. Malauradament, en aquests darrers segons, els visitants van estar més encertats i es van endur la victòria per només dos punts, 65-67. El Cofran CB Cambrils no va poder dedicar la victòria a la seva afició que va omplir el Palau Municipal d'Esports.

El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils masculí serà a la pista del CNEG Artesa de Segre el proper dissabte 16 a les 19:30 hores, on intentarà aconseguir la segona victòria a domicili.

Comenta aquest article