Hoquei patins

El Cambrils CH suma els tres punts davant un combatiu Martinenc

L'equip cambrilenc va marcar les diferències en els darrers compassos del partit

Imatge del partit disputat entre el Cambrils CH i el Martinenc, el divendres passat | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                  Segona Catalana                      Grup A

Cambrils CH 5 - FC Martinenc 2

El partit va començar amb una alta intensitat amb els dos equips pressionant tota la pista. Quan només s’havien disputat 3 minuts i mig, Pol obria la llauna. 5 minuts després, Pere feia el 2-0 en un partit que es posava molt de cara pels locals. Als 15 minuts de partit, el Martinenc disposava d’un penal que Quintanilla aturava tot i que l’arbitre el fes reptetir, però a 7 pel descans, els visitants reduïen distàncies. Armando tornava a posar la diferència de 2 gols només dos minuts després.

A la segona part, el partit seguia amb la mateixa intensitat i als 7 minuts, un altre penal a favor del Martinenc posava la por al cos al Cambrils amb el 3-2, amb un equip visitant crescut i el Cambrils que li costava agafar el pes del partit. A falta de 7 minuts del final, la 10ª falta del Martinenc permetia a Armando posar distància i ja a les acaballes del partit, Jordi tancava el marcador amb el 5-2 definitiu.

Demà dissabte el Cambrils CH jugarà a la pista del CP Riudoms. En cas de victòria suposaria una escalada de llocs a la classificació i superaria l'equip riudomenc.