Esports

Derrota per la mínima de l'equip sènior femení del CBC en el seu primer partit amistós de pretemporada

Per Berta Ruiz

La jugadora del CB Cambrils, Judit Buenafuente, fa un llançament a cistella davant de l'oposició d'una jugadora del CN Reus Ploms

L'equip sènior femení del Club Bàsquet Cambrils va disputar ahir al vespre al Palau Municipal d'Esports un partit amistós contra l'equip júnior del CN Ploms, de cara a l'inici de la competició. El partit que es va disputar durant l'hora d'entrenament de l'equip cambrilenc va finalitzar amb un ajustat resultat de 32 a 33 a favor de les reusenques. L'equip del CN Ploms va dominar lleugerament en els dos primers parcials, mentre que les cambrilenques van poder ajustar-se més en el marcador en els darrers dos quarts. Finalment però, derrota per tan sols un punt en la primera posada en marxa de l'equip.

Tot i la baixa anotació final, aquest tipus de partits serveixen als equips per anar agafant la forma física i posar-se a punt per a l'inici de lliga. El primer equip femení del CBC iniciarà la temporada 2007-2008 el diumenge 7 d'octubre fora de casa contra el CB Salou.

Inici de temporada per l'equip sènior masculí aquest diumenge

D'altra banda, aquest proper diumenge, l'equip sènior masculí A del Club Bàsquet Cambrils inicia el campionat de lliga contra el CB Nexus Olesa C. El primer partit de la temporada 2007-2008 per al primer equip del club es disputarà al Palau Municipal d'Esports de Cambrils a partir de les 12.15 hores. Abans, però, a partir de dos quarts d'onze del matí, l'equip júnior masculí del CB Cambrils disputar un altre partit amistós contra el Valladolid.

Comenta aquest article