Esports

El Club Handbol Cambrils celebrarà demà el VI Memorial d'Handbol Vicens Andreu

Per Redacció

Aquest dissabte, a partir de les deu del matí i fins a les nou del vespre, el Club Handbol Cambrils celebrarà el VI Memorial d'Handbol Vicens Andreu, en què participaran els diferents equips del club i que al alhora servirà per fer la presentació oficial de l'equip sènior masculí davant el públic cambrilenc.

Els partits dels equips infantils tindran una única part amb una durada de 30 minuts i disposaran d'un temps mort per equip. El primer equip en iniciar el torneig serà l'equip infantil masculí del Club Handbol Cambrils, a les deu del matí, que s'enfrontarà al Tarragona. A aquest partit el seguirà l'infantil femení cambrilenc que jugarà contra el Vendrell; després seguiran els encontres entre el Tortosa-Tarragona en categoria infantil masculí; el Vendrell-Tortosa en categoria infantil femení; l'infantil masculí cambrilenc contra el Tortosa, i, finalment, l'infantil femení cambrilenc contra el Tortosa.

A la tarda, a partir de les cinc, el sènior masculí del Club Handbol Cambrils s'enfrontarà al Tarragona. Després d'aquest partit, l'Amposta jugarà contra el Canovelles. A partir de les set de la tarda, es jugaran els partits pel tercer i quart lloc, i a les vuit del vespre es jugarà la final en la categoria sènior. Els partits en la categoria sènior constaran de dues parts de 20 minuts amb un temps mort per equip i cinc minuts de descans entre part i part.

D'altra banda, durant tot el torneig, el Club Handbol Cambrils facilitarà aigua a tots els partits, entrepans, beguda i una samarreta de regal.

Comenta aquest article