El FC Cambrils cau derrotat clarament contra l'Hospitalet de l'Infant B

Els cambrilencs no van poder donar continuïtat a la bona ratxa dels darrers partits i perden un lloc a la classificació

El FC Cambrils va perdre davant l'Hospitalet de l'Infant B en el partit disputat el passat dissabte a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Quarta Catalana - Grup 29

FC Cambrils 1 - Hospitalet de l'Infant B 3

El FC Cambrils no va poder donar continuïtat a la bona ratxa que venia arrossegant en els darrers partits i va caure a casa davant un rival de la part alta, l'Hospitalet de l'Infant CD B. Els cambrilencs no van estar dins del partit en cap moment i només van poder maquillar el resultat als darrers instants.

Al minut 8, l'Hospitalet ja guanyava amb gol de Pablo Muñoz i, abans del descans, Ignacio Yeves marcava el segon pels visitants. El descans no va servir al Cambrils per canviar de mentalitat i, només tornar al terreny de joc, l'Hospitalet marcava de nou, posant un 0-3 que semblava definitiu al marcador. Jefferson del Rosario va ser l'autor de l'únic gol dels cambrilencs que va arribar a la darrera jugada del partit, fent impossible la remuntada.

Amb aquest resultat, el Cambrils perd un lloc a la classificació i se situa en novena posició, just per darrere del Morell B. En la propera jornada, visita el camp del Montbrió CE, rival de la part baixa.