Societat

Solidaritat

La Fundació Esclerosi Múltiple celebra el 21è sopar solidari el proper 22 de març

D'altra banda, el dia 5 d'abril a les 17 hores es farà el sorteig en directe, a través del Facebook de la Revista Cambrils, de 20 regals donats per botigues de Cambrils i Reus

Per Redacció

El motiu del sopar de l'Esclerosi Múltiple d'enguany són els gegants i els nanos de Cambrils
El motiu del sopar de l'Esclerosi Múltiple d'enguany són els gegants i els nanos de Cambrils | Cedida

La Fundació Esclerosi Múltiple celebrarà la 21a edició del seu sopar solidari anual el proper divendres 22 de març a les 21 hores. L'esdeveniment, que ja compta amb més de 200 persones apuntades, està  organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils i la col·laboració de nombroses persones, entitats i empreses.

Com cada any, els fons recaptats es destinaran a donar continuïtat als projectes que es porten a terme des del centre neuro-rehabilitador Mas Sabaté, que ofereix un servei especialitzat diürn per aturar l'impacte de la malaltia i augmentar la qualitat de vida de les persones afectades per l'esclerosi i altres malalties neurodegeneratives.

Sopar a L'Orangerie i tiquets de Taula 0

El sopar se celebrarà al Restaurant L'Orangerie i té un preu de 40 euros per persona. Per reserves cal fer l'ingrés de l'import del sopar al número de compte ES82 2100 3419 4422 0004 2366, posant com a beneficiari "FEM" i com a concepte "Sopar Cambrils". D'altra banda, totes aquelles persones que no puguin assistir al sopar també hi poden col·laborar adquirint tiquets de Taula 0 al mateix número de compte.

Al full de transferència també cal fer constar un correu electrònic o un telèfon on poder rebre el número del sorteig corresponent. Per cada 10 euros, els comensals rebran un número que servirà pel sorteig que es realitzarà el dia 5 d'abril a les 17 hores en directe a través del Facebook de la Revista Cambrils, de 20 regals donats per botigues de Cambrils i Reus. Per ampliar la informació es pot contactar amb la fundació a través del correu electrònic  sbove@fem.es o al telèfon 626 269 588.

En el decurs de la vetllada es farà un agraïment a les empreses que durant aquests darrers tres anys han col·laborat amb aportacions pel centre neurorehabilitador Mas Sabater. La fundació projectarà un vídeo amb fotografies de l'edició passada, dels col·laboradors i col·laboradores del 2024 i també una petita descripció dels Gegants i Nanos de la colla Tota l'Endenga, que seran els protagonistes d'enguany.

Com és habitual, les persones participants també podran guanyar menús per a dues persones. En aquesta ocasió, 40 restaurants de Cambrils, La Masó i Alió han cedit els premis que estaran amagats de forma aleatòria a les minutes del sopar. Durant el sopar també es vendran 26 mones de Pasqua donades per diferents forns i pastisseries de Cambrils, Reus, Mont-roig i l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils.

Comenta aquest article