Esports

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja organitza amb èxit la regata Wind Cat Els Prats

Per Redacció



Catamarans participants en la regata
El passat cap de setmana els amants de la vela i més concretament dels catamarans van poder gaudir d’un esdeveniment molt especial, la regata Wind Cat Els Prats, organitzada pel beach club Sport Center Els Prats, Mont-roig del Camp i en col·laboració amb l’Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja.

La regata va tenir lloc el passat diumenge dia 16 al matí en aigües de Mont-roig del Camp, on una vintena de catamarans van disputar-se la victòria. Finalment, aquesta va ser per a l’embarcació patronejada per Adrian Arizmendi –pertanyent al Wind Cambrils–. Cal destacar que durant tota la competició, el vent que va bufar va ser fluix però suficient per poder realitzar la regata. En canvi, l’exhibició de kite surf es va haver d'anul·lar per la poca força del vent.

La disputa d'aquesta regata de diumenge va ser la part més competitiva d'una cap de setmana de concentració de catamarans a la zona de la Costa Daurada, ja que el dissabte dia 15 també es va realitzar una travessia entre Cambrils i el càmping Els Prats.

Des de l'organització s'ha valorat molt positivament aquesta trobada, ja que era el primer any que s'organitzava aquesta experiència i s'ha tingut molt bona resposta per part de tots els esportistes participants.

Comenta aquest article