Nova victòria del CFS Mediterrani que s'allunya de les posicions de descens

Els cambrilencs van guanyar a la pista del cuer, el CFS Reus, i encadenen quatre partits sense perdre

Imatge del partit d'anada entre el CFS Mediterrani i el CFS Reus
Imatge del partit d'anada entre el CFS Mediterrani i el CFS Reus | Lluís Rovira i Barenys

Divisió d'Honor – Grup 3

CFS Reus 3 – CFS Mediterrani 8

Important victòria del CFS Mediterrani per mantenir la dinàmica positiva que l'impulsa lluny de les places de descens després dels primers partits de la segona volta. En aquesta ocasió, els cambrilencs es van imposar al cuer, el CFS Reus, amb un contundent 3-8.

El partit es va jugar en una pista relliscosa i no va començar caire bé pel Mediterrani, que veia que, en el primer minut, ja havia patit un mà a mà amb el porter, un gol en contra i dues targetes grogues. Els jugadors cambrilencs van cometre molts errors i no sabia parar les transicions locals. A poc a poc, l'equip es va anar entonant i Renatas feia l'empat que acabava amb la desesperació de l'equip.

Tot i això, el partit semblava complicar-se, ja que el Reus tornava a tenir dues clares ocasions que havia d'aturar Alberto. Un temps mort va servir per, a partir de llavors, trobar la millor versió dels cambrilencs i, en 10 minuts, es distanciava del marcador posant un 1-6, amb dos gols d'Albert Chàfer, Christian, Marc Brull i un en pròpia porta. A l'últim segon de la primera part i amb un xut que va agafar la defensa despistada, el Reus feia el 2-6 per anar al descans.

A la segona part, el Mediterrani es va limitar a intentar controlar el joc i, tot i que no va ser capaç de fer-ho en molts trams del partit, va aonseguir distanciar-se encara més en el marcador amb un gol d'Alberto i un altre en pròpia porta. A partir d'aquí, el Reus ho va intentar amb el cor i va posar el definitiu 3-8 amb el qual es va tancar el partit.

Gràcies a aquests 3 punts, el Mediterrani puja un lloc a la classificació –novè– i deixa la zona vermella a quatre punts de distància.