Atletisme

Aina Ferre del Club Atletisme Cambrils competeix en la prova dels 60 metres tanques del campionat d'Espanya sub16

La cambrilenca es va classificar per a les semifinals però una desafortunada caiguda a l'escalfament va impedir que no es pogués classificar per a la final

L'atleta Aina Ferre amb l'entrenador Dídac Alonso, al campionat d'Espanya disputat a València | Cedida

Els atletes del Club Atletisme Cambrils van participar, aquest passat cap de setmana, en diverses competicions. El dissabte es va disputar el campionat d'Espanya sub16 Short Track a València en el què Aina Ferre es va classificar per a les semifinals de la cursa dels 60 metres tanques (amb una marca de 9:28) que va tenir lloc l'endemà diumenge. Durant l'escalfament abans de la prova, l'atleta cambrilenca va patir una desafortunada caiguda que va posar en dubte la seva participació. Tot i no estar al 100%, l'Aina es va decidir a participar assolint una marca final de 9:41 que no li va permetre passar a la final.

Martina Gómez s'endú el trofeu Amiel

Per altra banda, el mateix dissabte es van disputar les finals del Trofeu Amiel en pista coberta a Sabadell. En la categoria sub10 femení, Naia Guinart va ser cinquena en salt de llargada amb una marca de 2,78 (millor marca personal); Èlia Bayón va ser cinquena en els 60 metres llisos amb una marca de 9'78 (MMP) i segona en els 60 metres tanques amb una marca d'11,71 (MMP). En la categoria sub12 masculí/femení, Oriol Guinart va assolir el lloc 10 als 200 metres llisos amb una marca de 32'23 (MMP); Roger Arribas va quedar en el lloc 12 en els 60 metres tanques amb una marca d'11:46; Lola De San José va quedar tercera als 60 metres tanques amb una marca de 10'72 (MMP); Bruna Gené va ser cinquena en 60 metres llisos amb una marca de 9'02 (MMP) i Martina Gónez va quedar primera en els 60 metres llisos amb una marca de 8:76 (MMP) assolint el trofeu Amiel. En sub14, Eidan Ruiz va ser segon als 60 metres llisos amb una marca de 8'28 (MMP) i tercer als 200 metres llisos 27'47 (MMP).

Campionat de Catalunya de proves combinades

El diumenge 3 de març es va celebrar el campionat de Catalunya de proves combinades en pista, a Sabadell. La Martina Gómez va assolir els següents resultats: 10a posició en llançament de pes; 5a posició en salt de llargada i tercera posició en 60 metres llisos, sumant un total de 1.201 punts i quedant en la cinquena posició final. Lola De San José va quedar primera en llançament de pes, 10a en llargada i 10a en 60 metres llisos, sumant1.053 punts i situant-se en el novè lloc de la classificació.

Primeres llocs per a Zoe Dorado i Celia Gómez al Cros escolar "Els Àngels"

Per un altre costat també es va disputar el Cros Escolar "Els Àngels"-La Granja (circuit del Tarragonès). En cadet femení, Zoe Dorado va ser primera; en aleví masculí, Oriol Guinart va ser segon i Daniel Cabau va ser cinquè; en aleví femení, Emma Gómez va quedar en el lloc 19 i en prebenjamí femení, Celia Gómez va quedar en primer lloc.

A dalt, els atletes que van disputar el trofeu Amiel; al mig, el campionat de proves combinades i, a sota, els atletes que van competir al cros escolar (fotos: Cedides)