El Cambrils Unió B guanya plàcidament al camp del Borges del Camp

Partit sentenciat a la primera part i gestionat a la segona que va servir perquè Jurado fes debutar dos juvenils de preferent

Imatge del partit d'anada entre el Cambrils Unió B i el Borges del Camp CD
Imatge del partit d'anada entre el Cambrils Unió B i el Borges del Camp CD | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana – Grup 16

Les Borges del Camp CD 1 – Cambrils Unió B 4

Gols: 0-1 m. 3 Cristian; 0-2 m. 29 Clavero; 0-3 m. 34 Marc; 0-4 m.76 Clavero; 1-4 m.78

Targetes: grogues a Ivan Martínez.

Alineació: Pol Miro, Pau Moreno, Marc (Callau m. 61) Lioy, Cristian (Àlex Borràs m. 61) (Walter m.76), Clavero, Ivan Martínez (Aleix Costa m.84), Pol Gutiérrez, Moha (Carlos m. 24), Piccini i Jonathan Fortuny

Victòria plàcida del Cambrils Unió B al camp del penúltim classificat. Els cambrilencs van presentar-se concentrats, conscients de que el rival havia sorprès a equips de la part alta de la classificació, i no van fallar. Ràpidament es van ficar per davant el marcador amb una passada a l'esquena de la defensa que va aprofitar Cristian.

El Borges es va plantar al mig del camp i va cedir el control de la pilota al filial cambrilenc. Els de Juan Manuel Jurado van saber tenir paciència i aprofitar les pilotes a l'espai. Amb una altra passada a l'esquena va arribar el 0-2, obra de Miguel, i, pocs minuts després, arribava el tercer gol. A cinc minuts del descans, un error arbitral va provocar les protestes dels jugadors del Borges que, desesperats, veien com els hi expulsaven un jugador a ells per insultar l'àrbitre en comptes d'expulsar el defensa del Cambrils que havia fet falta sent l'últim home.

Als vestidors, Jurado va demanar als seus jugadors que controlessin el partit i, amb un home més, va ser tasca fàcil. El filial cambrilenc, fins i tot, es va permetre fallar un penal i, després, va marcar el quart gol després d'una centrada lateral. El Borges només va poder retallar a pocs moinuts del final. La segona part va ser tan plàcida que Jurado va poder fer debutar els dos juvenils de preferent –Àlex Borràs i Rubén Callau– que havien completat convocatòria llastrada per les sis baixes.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió B guanya una posició a la taula i se situa cinquè a dos punts del líder. En la propera jornada, el filial cambrilenc rep el Falset, rival directe en la lluita a la part alta de la classificació.