Esports

Bàsquet

Contundent derrota del Cofran CB Cambrils a la pista del Reus Deportiu que no dona opcions als cambrilencs

Per Redacció

Partit de la primera volta de la lliga entre el CB Cambrils i el Reus Deportiu disputat a finals d'octubre
Partit de la primera volta de la lliga entre el CB Cambrils i el Reus Deportiu disputat a finals d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana - Fase Prèvia Grup 1

Reus Deportiu Viorcam 97 – Cofran95 CB Cambrils 57

Àlex Rodríguez (20), Raúl Martínez (3), Pere Tost (3) Oscar Font (12), Enric Maduell (5) – Pau Papasseit (3), Marc Duran (2), Roger Audi (8), Rubén Molina (1)
4 Triples (2 Rodríguez, 1 Martínez, 1 Tost). 21/38 Tirs lliures. 16 faltes personals.  Cap eliminat.
Parcials: 33-14 / 30-10 / 19-14 / 15-19

El Cofran 95 CB Cambrils masculí no va tenir cap opció contra un Reus Deportiu Viorcam que no volia cap mena de sorpresa a casa seva. Els reusencs van imprimir el seu ritme defensiu des del primer minut, posant les coses molt difícils a l’atac cambrilenc. Això, sumat al gran encert de cara a cistella que van tenir des de l’inici –van acabar amb 15 triples convertits–, va propiciar que el partit ja es trenqués en els 5 primers minuts amb un parcial de 20-4. Tot i els esforços del Cambrils per aconseguir entrar dins el partit, els locals no van donar cap opció i a la mitja part ja marxaven amb un ampli marcador de 63-24.
L’objectiu de la segona part era mantenir la concentració fins el final, tot i la gran diferència en el marcador. Els jugadors cambrilencs ho van aconseguir i van anar retrobant-se, poc a poc, amb el seu joc. De fet, van fer que els parcials dels darrers períodes fossin més igualats: 19 a 14 en el tercer i 15 a 19 en el quart. En aquest tram final, el CB Cambrils no va abaixar el cap en cap moment.

El proper partit del Cofran 95 CB Cambrils masculí serà a casa contra el Davima CB Cantaires Tortosa, el proper diumenge 10 de març a les 10:45 hores. Partit importantíssim de cara a les aspiracions de salvar la categoria i, per això, des del club es farà una crida a l’afició perquè ompli el Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article