Esports

Futbol

Empat sense gols del Cambrils Unió al camp del Vila-seca FC

Tots dos equips van tenir oportunitats que no es van arribar a transformar en aquest partit marcat per les fortes ratxes de vent

Per Ferran Tuset

Imatge del partit entre el Cambrils Unió i el Vila-seca
Imatge del partit entre el Cambrils Unió i el Vila-seca | Ferran Tuset

Segona Catalana – Grup 6

Vila-seca FC 0 - Cambrils Unió 0

 

Targetes: grogues a Marquinhos i Josu

Alineació: Alejo, Guti, Marquinho (Cruañes m. 84), Madero, Aleix Llobet, Edu Sosa (Richard m. 77), Gito, Eudald, Igor (Yoel Silva m. 77), Walid (Erik m. 62) i Josu

 

Primer empat sense gols del Cambrils Unió aquesta temporada. Es va aconseguir al sempre difícil camp del Vila-seca, equip que està just darrere del Cambrils a la classificació, amb un punt menys. Aquest resultat fa que els d'Adri Puerto baixin dos llocs a la classificació i es trobin a deu punts del Camarles, líder intractable del grup.

La primera meitat va estar marcada per les fortes ratxes de vent que van fer que el joc es concentrés en una banda baixa del camp i que els jugadors –sobre tot, els del Cambrils– tinguessin dificultats per la creació de jugades. Tots dos equips, però, van oferir un joc molt conservador, mesurant les forces un de l'altre i protegint un empat que ningú volia perdre. Al minut 34 va arribar l'ocasió més clara pel Cambrils, amb un xut d'Igor que refusava el porter del Vila-seca i un posterior xut al pal de Gito, que havia aprofitat el rebot.

El segon temps va estar més animat, amb ambdós equips fent atacs que podrien haver acabat en gol, però els porters van estar encertats. L'ocasió més clara de la segona part la va tenir el Vila-seca al minut 63 en estavellar un tir a la creueta dreta d'Alejo. Abans, Gito i Walid havien disposat de tres ocasions, però cap d'elles va acabar al fons de la xarxa.

Amb aquest empat, el Cambrils suma 35 punts en 21 partits. La següent jornada, els jugadors de Puerto visiten el camp del Gandesa CF, dotzè classificat.

Comenta aquest article