Bàsquet

Les errades ofensives i defensives penalitzen el CB Cambrils femení davant l'Arboç

Les cambrilenques van estar per davant en algunes moments del partit, que va estar igualat de principi a final

Moment del partit entre el CB Cambrils femení i l'Arboç
Moment del partit entre el CB Cambrils femení i l'Arboç | Lluís Rovira i Barenys

Primera Territorial – Grup Únic

CB Cambrils 50 – Bàsquet L'Arboç 53

Parcials: 15-14 / 10-9 / 15-14 / 10-16

El Cofran95 CB Cambrils Femení va perdre davant l'Arboç en un partit molt igualat. El primer període ha començat amb diverses cistelles per part dels dos equips i un Cambrils que, estant a sis punts per sota a falta d'un minuts pel final del quart, va arribar un part un punt per davant.

Durant el segon quart, les cambrilenques van allargar distàncies fins a cinc punts que les de l'Arboç van retallar amb un triple. El tercer període va estar molt igualat, amb errors ofensius i defensius que no van permetre augmentar la distància en el marcador, arribat al darrer quart amb un marcador de 40-37.

Al quart quart, els nervis van provocar errades ofensives que, juntament amb les múltiples faltes personals que van generar onze tirs lliures encistellats per les visitants, van decantar el marcador a favor de les de l'Arboç.