Societat

Comerç

Suspesa la jornada de diumenge de la Fira Últims Preus de la Unió de Botiguers per la forta ventada

D'altra banda, des d'avui i fins el dia 22 de març, està en marxa la Gimcana de la Cacera d'ous de Pasqua; la campanya del Dia del Pare i una gimcana digital a la web de l'associació

Per Berta Ruiz

Imatge de la Fira Últims Preus, el Port, aquest passat dissabte
Imatge de la Fira Últims Preus, el Port, aquest passat dissabte | Cedida

La Unió de Botiguers va organitzar, aquest cap de setmana, una nova edició de la Fira Últims Preus al Port. Durant la jornada de dissabte es van muntar un total de 20 parades corresponents a una quinzena d'establiments amb rebaixes, descomptes i liquidacions de tot tipus de productes com roba, calçat, moda infantil, roba interior, joguines, alimentació, accessos per a animals, etc. La dinamitzadora comercial, Sònia Baiges, ha explicat que, "el dissabte va anar molt bé, els comerciants van estar molt contents; hi va anar força gent i es van realitzar moltes compres perquè hi havia rebaixes molt bones. L'horari havia de ser fins les 20 hores del vespre però cap a les 19 hores ja vam recollir perquè va començar a fer vent i mal temps". L'endemà diumenge, amb la forta ventada que va bufar des de primera hora, ja es va decidir anul·lar l'activitat. "Ens va saber molt greu, perquè la jornada de dissabte havia anat molt bé" ha dit Baiges.

Gimcana de la Cacera d'ous de Pasqua

Seguint la línia iniciada l’any passat, la Unió de Botiguers –conjuntament amb La Martina Kids&Us–, i després de la bona acollida per part de les famílies, es torna a posar en marxa la 2a edició de la Gimcana dels ous de Pasqua. Del 4 al 22 de març, els xiquets i xiquetes podran trobar a la web ubcambrils.com, el díptic i les bases per a poder participar. Hi ha 31 comerços en els què s'ha amagat un ou de pasqua d'uns 12cm pintat al taller de Traç espai creatiu i al Taller de la Marta Nolla. En cada punt on trobin l'ou hauran de segellar i, un cop reunits tots els segells hauran de dipositar el díptic a La Martina kids&Us i a Chicshop.cat. D'aquesta manera podran participar al sorteig dels 31 regals que han aportat diferents establiments de la Unió de Botiguers: hi ha casals d’estiu, mones, ulleres de sol, productes educatius, vals regal de entre 25 i 50€ i també 50€ en targetes regal de la Unió de botiguers.

Cacera d'ous de xocolata

El dissabte 23 de març, els nens que prèviament s’hagin inscrit a través del QR que hi ha al díptic, podran participar a la Cacera d'ous de xocolata que tindrà lloc al Parc del Pinaret. Al igual que l’any passat, la Unió de botiguers conjuntament amb la Martina, amagaran uns 3.000 ous de xocolata de diferents mides, (minis, petits i mitjans) al parc. Un cop acabada la cacera es farà el sorteig dels 31 regals dels participants de la gimcana.

Gimcana digital

Des del mes passat i durant tot l’any, s'ha impulsat una gimcana digital a la web ubcambrils.com. Per participar només cal llegir la revista digital del mes en curs i dins hi haurà unes preguntes relacionades amb l'escrit. Si aquestes preguntes es responen correctament es podrà participar en el sorteig mensual.
Aquest mes de març, amb motiu del Dia del Pare, es faran dos sortejos: un massatge per a home a Martha de Armas i un tall de cabell per a home a escollir a: Barberia Panissello, Javi Torrente, Urban style o Nou Estil.

L’Apunt

Sorteig del Dia del Pare
Com cada any, les persones que comprin als comerços associats a la Unió de Botiguers participants, de l’1 al 19 de Març, poden dipositar el tiquet de compra amb el seu nom i telèfon, a les urnes que trobaran a la Revista Cambrils i al Centre de les Basses. El sorteig de 50€ amb targetes regal, es farà el dia 20 a la seu de la Revista Cambrils.

Comenta aquest article