Esports

Rem

Bon resultats dels Vent d’Estrop a Castelldefels

Aquest passat cap de setmana es disputava la segona de les quatre regates de la Lliga Catalana de Batel, al Canal Olímpic

Per Redacció

Una de les tripulacions dels Vent d'Estrop que va participar a la regata de Castelldefels
Una de les tripulacions dels Vent d'Estrop que va participar a la regata de Castelldefels | Cedida

Els regatistes de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils es van desplaçar fins al Canal Olímpic de Castelldefels, aquest darrer cap de setmana, per disputar la segona de les quatre regates de la Lliga Catalana de Batel, una embarcació de rem de banc fix originària del Cantàbric, en la que hi van quatre remers i un patró. Aquesta segona regata es disputava en un camp de regates de 1000 m i cada categoria havia de participar en la distància reglamentària: 1000 m per a infantils, 1500 per a cadets i 2000 per a la resta de categories. La regata es va convocar per a totes les categories i els Vent d’Estrop hi van presentar tripulació a totes elles.

Les tripulacions de l’Escola es queden sense cap victòria

A les 9,30 h es va iniciar la regata en la categoria infantil on la tripulació cambrilenca va fer la tercera posició final amb un temps de 6:01,9 per darrera de Rem Badalona i Rem Santa Cristina. En categoria cadet femení, meritòria tercera plaça de l’equip fent-se amb la tercera plaça amb una lluita mà a mà amb Rem Premià, amb un temps de 9:27,8

Per la seva part, l’equip masculí, amb baixes de darrera hora, va haver de participar de forma mixta amb un vogador cedit per Rem Badalona, fent la segona posició amb un temps de 8:55,9. Finalment, en categoria juvenil masculí, van imposar-se a la regata a Rem Pescadors amb un temps de 10:55,1.

Bons resultats a les categories absolutes

En categoria absoluta, bons resultats de les dues tripulacions dels Vogadors ja que la tripulació femenina, en una regata molt disputada, va acabar en segona posició amb un temps de 10:42,3, per darrera de Rem Mataró i superant a Rem Badalona, Rem Santa Cristina i Nàutic Flix.

Per la seva part, la tripulació masculina, va fer també la segona posició amb un temps de 10:04,18, superats per Rem Badalona i entrant per davant de Rem Santa Cristina, Rem Badalona 2 i Nàutix Flix-

Pel que fa a l’equip masculí, van fer millor regata, finalitzant la regata de 2.400 m en un temps de 10.16,60 amb el hàndicap per edat aplicat, per darrera de Rem Badalona aconseguint així la segona plaça final.

La propera regata de la Lliga de batel es tornarà a disputar en aigües del Canal Olímpic, el proper dissabte 9 de març on Vent d’Estrop espera poder millorar els resultats aconseguits.

Comenta aquest article