Informació general

Continua la campanya de recollida de signatures a favor del conserge de l'escola Marinada

Per Berta Ruiz

El passat diumenge es va instal·lar un punt de recollida de signatures a favor de Paco Piñol al Parc del Pescador

Les mostres de suport al conserge de l'escola Marinada, Paco Piñol, continuen. En les darreres setmanes, companys i familiars del conserge han organitzat una recollida de signatures a favor de la seva innocència després que el passat 29 d'agost fos denunciat per presumptes tocaments a dues nenes de 9 anys. De moment s'han recollit prop de 1.300.

El passat diumenge a la tarda es va muntar un punt de recollida de signatures al Parc del Pescador, i durant els propers caps de setmana està previst continuar instal·lant punts de recollida de signatures per diferents punts de la població, amb l'objectiu de recollir un nombre prou important. A banda, hi ha diferents establiments comercials cambrilencs que també disposen de fulls per recollir signatures de suport a Paco Piñol.

Des d'aquesta iniciativa, es preveu recollir almenys unes 3.000 signatures –una xifra entorn el 10% de la població de Cambrils– per tal d'entregar-les al jutjat, juntament amb una carta oberta escrita a la magistrada titular del Jutjat d'Instrucció Número 3 de Reus, en què deixen constància de l'acció de recollida de signatures que estan duent a terme per tal de manifestar la innocència de Paco Piñol


Preparant una gran manifestació

A banda d'això, s'està preparant una gran manifestació que recorreria gran part de la població per tal de donar suport a Paco Piñol i fer-lo arribar a tots els mitjans de comunicació. Tot i això, encara no està fixada cap data en concret, ja que en aquests casos és la Subdelegació del Govern qui ha d'atorgar els permisos per tal de dur a terme un acte d'aquestes característiques. Es preveu que en les properes setmanes es pugui conèixer la data, el lloc i el recorregut d'aquesta nova manifestació de suport al conserge.

Comenta aquest article