Informació general

Segresten un matrimoni a casa seva, a Marcambrils, i els roben 3.900 euros, joies i un vehicle

Per Judit Pinazo

Imatge de l'habitatge on es va produir el robatori, a l'avinguda de Catalunya, a la urbanització de Marcambrils

Després d'un temps sense cap incidència, Cambrils va tornar a ser, el passat dilluns, escenari d'un robatori amb segrest, en aquesta ocasió en un habitatge de la urbanització Marcambrils. Els fets es van produir al voltant de les 4.40 hores, quan tres encaputxats i un home a cara descoberta van entrar al número 33 de l'avinguda de Catalunya. Els propietaris, un matrimoni alemany, van estar segrestats pels quatre assaltants, que els van retenir, durant més d'una hora, en una habitació de la vivenda, segons van informar a la Guàrdia Civil. Els assaltants els van amenaçar amb una arma blanca i els van robar diversos objectes, un vehicle, joies i 3.900 euros.

Més tard la Guàrdia Civil va localitzar el vehicle per les rodalies, concretament al carrer de Burgos, proper a l'habitatge on es va cometre el robatori.

Per tal de donar més dades sobre aquest fet, ahir al matí l'Ajuntament de Cambrils va convocar els mitjans de comunicació per oferir una roda de premsa, però finalment no es va realitzar. Els motius de la suspensió de la roda de premsa són no donar detalls per no interferir en la investigació que està duent a terme la Guàrdia Civil.

Comenta aquest article