Informació general

Enric Prats guanya el sorteig d'un lot de llibres del Joc de l'Estiu de la Biblioteca Municipal

Per Redacció



Enric Prats va resultar el guanyador del sorteig del Joc de l'Estiu
La Biblioteca Municipal va organitzar el passat divendres 7 de setembre a la tarda, a la sala d'actes de Casal Municipal de la Gent Gran, l'activitat "Contes de vaixells" a càrrec de Montse Parra, on es van explicar històries de pirates i vaixells per a tota la canalla.

El Joc de l'Estiu

Després de la sessió de contes es va fer el sorteig d'uns àlbums de Tintín entre els assistents més joves i a continuació es va obrir l'urna on hi havia dipositades les 115 butlletes participants en el Joc de l'Estiu i d'entre les quals en va resultar guanyadora la d'Enric Prats, que va rebre un lot variat de llibres i audiovisuals.

El Joc de l'Estiu és una iniciativa que pretén incentivar i fomentar la lectura dels més petits. Per a això als participants en l'activitat se'ls repartien unes fitxes en les quals hi havia un fragment d'un conte o un llibre, amb què, a través d'una sèrie de pistes, s'havia d'esbrinar el personatge de l'obra. Quan els participants tenien la fitxa resolta, la podien dipositar tant al Parc del Pescador com a la Biblioteca Municipal i obtenien un petit obsequi de regal. A més, tots els participants tenien opció a participar en el sorteig de lot de llibres.

Durant tot el mes de setembre es podrà veure a la sala infantil de la Biblioteca Municipal les fotografies dels participants que han contribuït a l'èxit d'aquesta proposta estiuenca.

Comenta aquest article