Informació general

L'Àrea de Polítiques d'Ocupació posa en marxa cursos subvencionats per a treballadors en actiu

Per Redacció

L'Àrea de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils, en col·laboració amb l'Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació (IDFO) i UGT, posa en marxa una sèrie de cursos gratuïts per a persones en actiu que volen ampliar els seus coneixements.

Els cursos que s'ofereixen són el l'Aplicacions Estàndard de Disseny Industrial (Autocad), que tindrà una durada de 50 hores –des del 16 d'octubre a l'1 de desembre– i amb un horari de dimarts i dijous de 19 a 21.30 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores. Un altre dels cursos és el de Gestió Comercial, amb un total de 20 hores que s'iniciarà el 19 de novembre i acabarà el dia 17 de desembre, amb un horari de dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21 hores. També es faran els cursos d'Ofimàtica Avançada: Word Especialització, que tindrà una durada de 35 hores i es farà entre el 15 de gener i el 12 de febrer, cada dimarts i dijous de 19 a 21.30 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores, i el curs de Gestió de Personal: Salaris, Nòmines i Seguretat Social (Nivell I), que es realitzarà entre els dies 2 i 28 d'abril, amb una durada total de 24 hores, que es farà els dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21 hores.

Per inscriure's cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadania (OAC) o trucar al 010. La matrícula quedarà formalitzada un cop s'hagi presentat una fotocòpia del DNI, una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social i l'última nòmina o darrer rebut d'autònoms.

Aquests cursos estan subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua i el Fons Social Europeu.

Comenta aquest article