Atletisme

Les atletes Martina Gómez i Lola De San José, campiona i subcampiona en salt de llargada sub12 del Trofeu Memorial Natàlia Amiel de Sabadell

Per altra banda, Aina Ferré va assolir la primera posició als 60 metres tanques sub 16 del control disputat a Lleida, però malgrat la bona marca aquesta no va poder ser homologada pel campionat d'Espanya degut al vent que bufaba

Imatge del podi de la prova de salt de llargada del Trofeu Memorial Natàlia Amiel | Cedida
Aquest passat cap de setmana, els atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en diverses competicions. El dissabte, en el control de la Federació Catalana d'Atletisme disputat a Lleida, Aina Ferré va assolir la primera posició en la prova dels 60 metres tanques amb una marca de 7''31''' en la categoria sub16 femení. Tot i ser una bona marca que li podia donar accés al campionat d'Espanya, aquesta no va poder ser homologada degut al vent que bufava durant la prova.

L'endemà diumenge es va disputar el campionat de Catalunya sub20 de pista coberta a Sabadell. A la prova dels 60 metres llisos, el cambrilenc Aleix Llaberia va fer una marca de 7''31''' i no es va poder classificar. Per altra banda, en les finals de llargada en la categoria sub12 femení/masculí i Trofeu Memorial Natàlia Amiel, els resultats dels atletes cambrilencs van ser els següents: en sub12 van arribar els podis de la mà de Martina Gómez que va quedar campiona del trofeu amb la seva millor marca personal de 4,37 metres, mentre que Lola De San José va ser segona i subcampiona amb una millor marca personal de 4,28 metres. Naia Guinart va assolir la 14a posició amb una marca de 2,53 metres en la categoria sub10; Oriol Guinart va ser setè amb una marca de 3,70 metres en la categoria sub12 masculí i Roger Arribas va ser 12è amb una marca de 3,42 metres.

En la categoria sub14 masculí, Daniel Cabau va ser 12è en la prova de llançament de pes amb una marca de 6,60 metres, mentre que Eidan Ruiz va ser cinquè en els 200 metres llisos amb una millor marca personal de 28''17'''.

Martina Gómez en la prova de salt de llargada (foto: Cedida)