Esports

Handbol

Una segona part fluixa penalitza el CH Cambrils davant l'Handbol Berga

Els cambrilencs sumen la tercera derrota consecutiva després de començar per davant en la primera part

Per Redacció

Moment del partit entre el CH Cambrils i el Handbol Berga
Moment del partit entre el CH Cambrils i el Handbol Berga | Andreu Dalmau

Segona Catalana – Primera Fase B

CH Cambrils 26 – Handbol Berga 30

 

Mateix guió, mateix resultat en el partit del Club Handbol Cambrils que es va disputar el passat dissabte 10 de febrer. L'Handbol Berga visitava el Palau Municipal d'Esports i es va endur els dos punts. El Cambrils va començar dominant el marcador gràcies a una bona defensa, cimentada amb bones aturades del porter local Jose, i un encert en atac.

Després el Berga pujaria el ritme i arribaria a empatar el partit 6-6 al minut 12, però un Cambrils lluitador seguia mantenint avantatges de 2 gols a favor fins a la fi de la primera part que s'acabaria amb un 12-10 per als locals.

A la segona part, els visitants van sortir molt forts i, en dos minuts, es va empatar el partit. A partir d'aquí un Cambrils impotent no trobava la manera de retallar distància al marcador i a falta de 15 minuts el marcador era de 18-22. Aquesta diferència es va mantenir fins el final del partit. “Les segones parts són el punt feble d'aquest equip, ja que té potencial per treure els partits endavant”, reflexionava l'entrenador dels cambrilencs en acabar el partit.

Amb aquest resultat, el CH Cambrils suma la tercera derrota consecutiva i se situa dotzè a la classificació. En el proper partit, els cambrilencs visiten la pista del líder, Les Franqueses.

Comenta aquest article