Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Formació

Oberta la inscripció al nou curs de la UNED Sènior que s'impartirà a l'Hospitalet de l'Infant

Començarà el 13 de febrer i estarà centrat en els mites i les llegendes

Per Redacció

Imatge de l'alumnat del curs de la UNED Sènior del 1r quadrimestre, que va tractar sobre els ibers
Imatge de l'alumnat del curs de la UNED Sènior del 1r quadrimestre, que va tractar sobre els ibers | Cedida

El Centre Associat a la UNED de Tortosa ha obert el termini de matriculació al curs de la UNED Sènior que començarà a l’Hospitalet de l’Infant la setmana vinent (a partir del dimarts 13 de febrer) i finalitzarà el 4 de juny amb una visita o taller.

Aquest segon quadrimestre s’oferirà el curs ”Mites, contes i llegendes”, els dimarts de 17:30 h a 19:30 h, a l’Aula Sènior de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ubicada a l’Institut Berenguer d’Entença, (C/ Ramon Berenguer IV, 7 de l’Hospitalet de l’Infant. Està dirigit a persones majors de 55 anys i pretén exposar aquells elements que ajuden a diferenciar entre els mites els pobles del món antic, el medieval i l’actual; també apropar les cultures prehispànica, africana o xinesa. Amb aquest curs es vol oferir no només coneixements i aprenentatges en aquesta matèria, sinó també un lloc de debat, reflexió i trobada intergeneracional.

La inscripció es pot fer fins a l’1 de març mitjançant la pàgina web https://www2.uned.es/ca-tortosa/ o bé, de manera presencial al Centre de la UNED de Tortosa ( (C/ Cervantes, 17). El preu de la matrícula és de 40 €.

Tots els cursos de la UNED Sènior s’imparteixen en sessions setmanals de dues hores, i els estudiants que al final de les 30 hores del curs acrediten la seva assistència reben un reconeixement acadèmic.

Comenta aquest article