Esports

Rem

Els Vent d'Estrop inicien la Lliga de llaüt mediterrani amb tres podis

La regata es va convocar només per a les categories absoluta i veterana, i els Vogadors van presentar tripulació en les quatre categories possibles

Per Redacció

L'equip veterà masculí va quedar en segona posició
L'equip veterà masculí va quedar en segona posició | Cedida

El passat cap de setmana, els Vogadors de Cambrils es van desplaçar fins a Empuriabrava per disputar la primera de les sis regates de la Lliga catalana de Llaüt mediterrani. Aquesta primera regata era una regata de llarga distància (2.400m) en format contrarellotge i que discorria pels canal principal de la població empordanesa.
La regata es va convocar només per a les categories absoluta i veterana, i els Vogadors van presentar tripulació en les quatre categories possibles.

Sort diversa a la categoria veterana

A les 9h30 es va iniciar la regata en la categoria veterà femení, en la què la tripulació dels Vogadors van fer la 12a plaça completant el recorregut amb un temps total d’11:25,20. Val a dir, que és un equip amb noves incorporacions i amb poc rodatge com a bloc.
Pel que fa a l’equip masculí, van fer millor regata, finalitzant la regata de 2.400 m en un temps de 10.16,60 amb el hàndicap per edat aplicat, per darrere de Rem Badalona aconseguint així la segona plaça final.
En categoria absoluta, la tripulació femenina va fer el tercer millor temps (11:06,00) superades per Rem Mataró i Rem Santa Cristina.
Finalment, la tripulació masculina va finalitzar també en tercera plaça en veure’s superats per Rem Mataró i CN Bétulo, amb un temps total de 10:29,80.

La propera regata es disputarà en aigües de Lloret de Mar, concretament, a Cala Canyelles el diumenge 28 de febrer, ja amb regata en format habitual de quatre carrers amb virades.

Diferents imatges de les tripulacions de Vent d'Estrop (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article