Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH remunta un primer gol inicial i s'imposa al Riudebitlles

El partit va ser molt disputat i el Cambrils CH va sumar tres valuosos punts davant un equip de la part alta de la classificació

Per Redacció

El Cambrils CH es va imposar al Riudebitlles en el partit disputat el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports
El Cambrils CH es va imposar al Riudebitlles en el partit disputat el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                      Segona Catalana                     Grup A           

Cambrils CH 2 - CP Riudebitlles 1

Tres punts de mèrit del Cambrils CH, que d'aquesta manera demostra, una vegada més, que l'equip és fort a casa. El partit, disputat aquest passat dissabte al vespre, va comptar amb la novetat de Pol Ortiz, que es reincorpora a l’equip després d’una temporada i mitja sense jugar.

Aquesta vegada si, el Cambrils va sortir a per totes des de l’inici i va ser una primera part molt igualada en la que el Riudebitlles s’avançava quan es portaven disputats 8 minuts i mig de partit en una de les poques errades defensives que va tenir el Cambrils.

Quan només s’havien disputat 3 minuts de la 2a part, Roger rebia una blava que Camon aturava, impossibilitant als visitants ampliar distàncies. Aquesta vegada, els locals es van fer forts al 4 contra tres i no es van deixar encaixar. Una de les figures que va ajudar a revolucionar l’atac del Cambrils va ser Dani, un dels jugadors de la base,  que va sortir a pista. Ell mateix va fer l’empat a 1 a 12.50 pel final i Roger va rematar el resultat quan només faltaven 7.05.

Els locals van saber aguantar el resultat fins al final, tot i haver d’aguantar 3 atacs de 5 contra 4 fins que el Riudebitlles va rebre una blava, directa que Armando no va saber aprofitar. El partit va acabar amb un 4 contra 4 amb l’equip rival sense porter per la blava.

Amb aquesta victòria, el Cambrils CH se situa a la meitat de la taula classificatòria. A la propera jornada de competició, el Cambrils CH jugarà a la pista del CPI La Sagrera, el diumenge 18 de febrer. Dos dies abans, el divendres 16 de febrer al vespre al Palau Municipal d'Esports, es jugarà un partit avançat de la 19a jornada que enfrontarà el Cambrils CH i el Sant Just.

Comenta aquest article