Informació general

Turisme

La 6a Jornada «Treballa al Turisme» de la FEHT oferirà més de 1.500 vacants al sector hoteler i turístic

La Jornada Treballa al Turisme a la Costa Daurada s’ha programat el dimarts dia 20 de febrer de 9 a 14 h a firaReus Events

Per Redacció

Recepció d'un hotel a Cambrils
Recepció d'un hotel a Cambrils | ACN

Un any més la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) -l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació- i la Cambra de Comerç de Reus organitzen una nova edició de la Jornada “Treballa al Turisme”. Així, aquest any 2024 es durà a terme la sisena edició d’aquesta jornada que permet, a les persones interessades a treballar al sector turístic, conèixer una quarantena d’empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT ha explicat que “es tracta d’un esdeveniment ja plenament consolidat al nostre territori, enguany oferim més de 1.500 vacants entre una quarantena d’empreses hoteleres, de càmpings, apartaments, agències de viatges i, també, PortAventura World. L’any passat vam batre el rècord de participants amb més de 1.500. És molt satisfactori i un orgull comprovar com tanta gent té interès a treballar al nostre sector”. A més, Cabré ha afegit que “enguany també estem molt contents pel suport en l’organització que hem rebut de la Cambra de Comerç de Reus, una entitat tan important que també suma molt a aquestes jornades”.

Per la seva banda, Mario Basora, president de la Cambra de Comerç de Reus, ha afirmat que la jornada "és un gran punt de trobada per als professionals del sector de l'hostaleria i el turisme de la Costa Daurada, amb múltiples ofertes per a treballar i especialitzar-se en diversos àmbits. Turisme i hostaleria són dos pilars imprescindibles del nostre territori, que generen un impacte econòmic molt rellevant". "Parlem d'un sector econòmic fonamental i la retenció de talent i una formació de qualitat són essencials per generar noves perspectives de creixement, després d'una meritòria recuperació de la pandèmia de la covid-19", ha afegit Basora, el qual ha recordat que el turisme i l'hostaleria "són uns dels pilars fonamentals de l'economia del país, representant prop del 12% del PIB a Catalunya".

Participació d'unes 40 empreses del sector

En la 6a Jornada Treballa al Turisme de la Costa Daurada estaran presents al voltant de 40 empreses del sector hoteler, càmpings, apartaments i agències de viatges amb presència per tot el territori –Coma-ruga, Roda de Barà, Torredembarra, Tarragona, Vila-seca, Salou, Cambrils, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Hospitalet de l’Infant, Vinyols i els Arcs, el Perelló, l’Ampolla, Montblanc...- a més de PortAventura World. Totes elles, ofereixen més de 1.500 vacants per cobrir els seus equips de cuina, restauració, animació, recepció, cambrers/es de pisos... Així, els aspirants tenen l'opció de conèixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se amb els caps de Recursos Humans, i, també, la possibilitat de poder trobar feina en un sector dinàmic, innovador i en constant canvi i creixement.

Aquestes jornades estan destinades, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com ara: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

La 6a Jornada Treballa al Turisme a la Costa Daurada és organitzada per la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus. A més, té la col·laboració de Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Per participar en les jornades “Treballa al Turisme”, els interessats s'han d'inscriure prèviament a través del web www.treballaalturisme.com

Turismarket, el primer saló per a professionals

La 6a edició de la Jornada Treballa al Turisme a la Costa Daurada, s’ha programat el dimarts dia 20 de febrer de 9 a 14 h a firaReus Events i coincideix amb TURISMARKET, el primer saló per als professionals de l’hostaleria i el turisme que s’organitza al territori. Respecte a aquest tema, Cabré ha explicat que “des de la FEHT organitzem tant Treballa al Turisme com TURISMARKET i les hem fet coincidir en dates per tal de dotar els dies 19 i 20 de febrer de la màxima notorietat pel nostre sector.

A més, són dos esdeveniments que sumen sinergies i posen en valor, tant la feina que fan les empreses del nostre territori com tots els nostres professionals”.

Comenta aquest article