Esports

Rem

El Club Rem Cambrils enceta la Lliga de Llaüt Mediterrani amb la primera regata disputada a Empuriabrava

En aquesta regata el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre equips: veterà femení, veterà masculí, absolut femení i absolut masculí

Per Antoni Font

Arribada a meta de l’equip Veterà Masculí timonejat per l’Eudald Estrada
Arribada a meta de l’equip Veterà Masculí timonejat per l’Eudald Estrada | Xavi Blach

La lliga de llaüt mediterrani 2024 es va iniciar aquest passat diumenge 4 de febrer amb la celebració del VI Descens dels Canals d’Empuriabrava. Organitzada conjuntament pel club Xon’s Rem Empuriabrava i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rem.

En aquesta edició va comptar amb la participació de 14 clubs en la modalitat de Llaüt Mediterrani –amb un total de 38 equips inscrits– i 2 clubs amb la modalitat de Llagut Català, amb 5 equips participants. El format de la regata va constar d’una única prova, un descens cronometrat a través del canal principal d’Empuriabrava, amb inici al llac de Sant Maurici, finalitzant just davant la capella de la Verge del Carme i amb una distància total puntuable de 2.200 m.

En aquesta regata el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre equips: veterà femení, veterà masculí, absolut femení i absolut masculí.

Resultats de la prova:

L’equip veterà femení va aconseguir la 9a posició, amb un registre d’11:12,80 min. D’altra banda, la categoria veterà masculí va aconseguir finalitzar la prova en la 6a plaça, amb un registre final de 10:46,10 min.

Pel que fa a les categories absolutes, l’equip absolut femení va finalitzar la regata en 6a posició amb un registre d’11:41,00 min. L’equip absolut masculí va aconseguir la 5a posició, amb un temps de 10:58,70 min.

La segona regata de lliga tindrà lloc el diumenge 25 de febrer a Deltebre.