Judo

El judoka David Sevilla guanya la medalla de bronze al campionat de Catalunya cadet

Aquest campionat juntament amb tres més serveixen per escollir els competidors que formaran part de la selecció catalana cadet per anar al campionat d'Espanya

Per Miquel A. Díaz

Imatge del podi del campionat de Catalunya de judo cadet amb el cambrilenc David Sevilla en la tercera posició del podi (el segon per la dreta) | Cedida

Aquest passat dissabte 3 de febrer es va disputar, al pavelló del Vendrell, el campionat de Catalunya de judo de la categoria cadet (nascuts el 2009, 2008 i 2007). Aquest campionat juntament amb tres més serveixen per escollir els competidors que formaran part de la selecció catalana cadet per anar al campionat d'Espanya. David Sevilla va ser el representant del Club de Judo Dojo Cambrils a la categoria de -66kg.

El David fa fer un molt bon paper tenint en compte que era una nova categoria per a ell. Dins de la seva categoria en la que hi havia 53 judokes, el David es va lliurar la primera ronda perquè era un dels cap de serie i dels competidors que més punts tenia. Va guanyar els tres primers combats amb "ippon" (punt complet) acabant dos per projecció i un al terra. En el quart combat (la semifinal), el cambrilenc va perdre amb un punt indecís que es va haver de revisar amb el VAR i finalment es va donar com a bo. Havent arribat fins a la semifinal, Sevilla es va classificar per disputar el bronze; aquest combat el va acabar ràpidament en deu segons i va guanyar la medalla de bronze.

Amb aquest resultat, David Sevilla se situa en el segon lloc dins del rànquing català amb el propòsit de guanyar la propera competició i disputar el campionat d'Espanya.