Aina Ferre, tercera de Catalunya en proves combinades Sub16

L'atleta del Club Atletisme Cambrils es va penjar el bronze a la pista coberta de Sabadell

Aina Ferre, a la dreta, recollint la medalla de bronze
Aina Ferre, a la dreta, recollint la medalla de bronze | Cedida

Aina Ferre, del Club Atletisme Cambrils, es va penjar la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de proves combinades Sub16 celebrat el passat diumenge a la pista coberta de Sabadell. L'atleta cambrilenca, que ja havia estat campiona de Catalunya en categoria Sub14, continua sumant títols al seu palmarès.

Aquest mateix cap de setmana, diversos atletes del club també han participat, a la pista de Sabadell, en la cinquena jornada del Trofeu Natalia Amiel. En categoria Sub12, els resultats més destacats van ser la segona posició de Lola de San José amb una marca de 10''77''', la quarta posició en 60 metres tanques de Roger Arribas amb una marca de 10''80''' o la setena posició de Martina Gómez en aquesta mateixa prova amb una marca de 11''29'''.

Dissabte 3 de febrer es van disputar, també a Sabadell, les eliminatòries del Campionat de Catalunya de Relleus amb la participació de dos equips del Club Atletisme Cambrils. En Sub12 femení, l'equip format per Lola de San Jose, Martina Gómez, June Atienza i Elsa Córcoles va finalitzar en 24a posició amb una marca de 2'21''76'''. En categoria Sub14 femení, Vega Alonso, Clàudia Espinosa, Andrea Palomino i Leonora Sanz van ser desqualificades per fer una entrega fora de lloc.

D'altra banda, diuemenge 4 de febrer, es van aconseguir tres podis al XXV Cros de Lledó, a la Pobla de Mafumet. Zoe Dorado va ser primera en Cadet Femení, Cèlia Gómez va ser primera en Prebenjamí Femení, Èlia Bayón va ser tercera en Benjamí Femení i Daniel Cabau va finalitzar cinquè en Infantil Masculí.