El Cambrils Unió B perd al camp del líder després de quatre mesos imbatut

A la segona part, el Bonavista va passar per sobre del filial cambrilenc, que va lluitar durant els primers 55 minuts en un camp complicat

Equip del Cambrils Unió B que va disputar el partit a Bonavista
Equip del Cambrils Unió B que va disputar el partit a Bonavista | Cedida

Tercera Catalana – Grup 16

Bonavista CA 4 - Cambrils Unió B 0

Gols: 1-0 m. 55; 2-0 m. 72; 3-0 m. 74; 4-0 m. 79

Targetes: grogues a Piccini i Walter.

Alineació: Figo, Lluís Garcia (Pol Juncosa m.83), Pau Moreno (Oscar Tarrio m.72), Marc, Lioy (Alex Guinovart m.68), Cristian, Clavero, Pol Gutiérrez (Manuel m.68), Lucas (Moha m.72), Walter i Piccini

El Cambrils Unió B va encaixar la segona derrota de la temporada –primera a domicili– al camp del líder. El Bonavista va demostrar perquè està al capdavant de la taula amb una contundent segona part on va marcar els quatre gols del partit.

La primera meitat va ser molt igualada, amb ocasions per tots dos equips. El Bonavista es feia fort al seu estadi, però el Cambrils també tenia les seves ocasions, fins i tot algun xut al travesser. Tanmateix, a la segona part la pel·lícula canviaria. El gol dels tarragonins al minut 55, fruit de l'error de la defensa cambrilenca, desestabilitzaria els de Juan Manuel Jurado.

Tot i buscar l'empat, el Cambrils veuria com li feien el 2-0 de penal. Ja a la desesperada, els cambrilencs es llançarien a l'atac, apuntalant una defensa de 3, però això acabaria propiciant el 3-0 i el 4-0 per part del Bonavista. “Ens hem endut un resultat que realment no és el que semblava”, apuntava Jurado en acabar el partit, “seguirem donant guerra”.

L'entrenador cambrilenc va destacar l'actitud dels seus jugadors en un camp molt difícil i es va mostrar “molt orgullós de l'equip”, que ha aconseguit estar quatre mesos imbatut i que, tot i la derrota, segueix a quatre punts del lideratge. Tot i els quatre gols encaixats al camp del Bonavista, el porter Figo també continua sent el menys golejat del grup, havent encaixat tan sols 18 en els disset partits jugats.

En la pròxima jornada, que es disputarà el 18 de febrer, el filial cambrilenc s'enfronta a l'Unió Astorga, rival directe a la part alta de la taula.