El Cambrils Unió comença la segona volta amb una derrota a casa contra el Camp Joliu

La bona ratxa aconseguida en els darrers partits no ha tingut continuïtat i els cambrilencs baixen al cinquè lloc de la classificació

El Cambrils Unió va perdre davant el Camp Joliu en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana - Grup 6

Cambrils Unió 2 - NSA Camp Joliu 4

Alineació: Pol, Guti, Marquinhos (Richard m.67), Madero, Cruañes (Eudald m.86), Gito, Carlos (Edu Sosa m.46), Ivan Ramos (Abraao m.67), Walid, Josu (Roca m.67) i Erik Gonzalez.

Gols: 0-1 m. 45; 1-1 m.71 Abraao; 1-2 m. 72; 2-2 m. 74 Gito; 2-3 m. 84 (p.); 2-4 m.90.

Targetes: Grogues a Carlos, Josu, Pol, Edu Sosa i 2 a Walid exp. m.63 i a Erik Gonzalez exp. m.82.

Les bones sensacions després de les dues darreres victòries aconseguides pel Cambrils Unió no han tingut continuïtat i, aquest passat dissabte a la tarda, l'equip veia com el Camp Joliu –setè classificat– s'enduia la victòria en la seva visita a l'estadi municipal cambrilenc per 2 a 4, en el primer partit de la segona volta. Amb aquest resultat negatiu, els cambrilencs baixen al cinquè lloc de la classificació i se situen a nou punts del Camarles, el líder del grup.

En el primer temps, el Cambrils Unió va tenir ocasions clares de gol per anar al descans amb un còmode avantatge. En el minut 31, Erik va disposar d'una ocasió que el porter visitant va refusar a córner; en el minut 35, un llançament de Gito va fregar el pal esquerre; en el minut 39, Walid sol davant de la porteria no va ser capaç de marcar ja que el porter va rebujar la pilota in extremis. A més, Erik va marcar un gol però l'àrbitre el va anul·lar per un dubtós fora de joc. Totes aquestes ocasions no van servir de res perquè en el darrer minut de la primera part, el Camp Joliu marcava el 0 a 1 amb un xut de falta directa que es colava per l'esquadra dreta.

La segona part va ser de bojos. Al Cambrils li va costar molt treure la pilota des de la seva porteria per la forta pressió i l'empenta del Camp Joliu que sempre s'avançava a totes les jugades i es feia amb tots els rebots. Tot i que el Cambrils va empatar el partit en dues ocasions, les riguroses expulsions de Walid en el minut 63 i d'Erik en el 82 el van desarmar. Això va propiciar que l'equip encaixés dos gols en els últims sis minuts, el primer d'aquests de penal.

Capítol a part va ser la deficient actuació de l'àrbitre i d'uns jutges de línia que van xiular tota mena de fores de joc i van condicionar amb targetes i expulsions els jugadors locals. Per la seva part, les pèrdues de temps contínues de l'equip visitant no van rebre cap mena d'amonestació.

Aquest proper cap de setmana hi ha jornada de descans amb motiu del Carnaval. La competició es reprendrà el diumenge 18 de febrer al camp de l'Aldeana, onzè classificat del grup.