Treballada i merescuda victòria del Cofran 95 CB Cambrils a casa contra el Sedis Comercial Carmen

Un gran encert des de la línea de triple dels blaus, amb 12 cistelles, van apuntalar una victòria que arriba després de sis jornades perdent

Enric Maduell, jugador del CB Cambrils, fent una entrada a cistella en el partit d'ahir davant el Sedis, de la Seu d'Urgell | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana - Fase Prèvia Grup 1

Cofran 95 CB Cambrils 68 - Sedis Comercial Carmen de la Seu d'Urgell 59

Àlex Rodríguez (13), Raul Martínez (8), Oscar Font (6), Joan Berengué (16), Rubén Molina (6) – Pau Papasseit (6), Pere Tost (3), Enric Maduell (4), Marc Duran (6), Roger Audi, Pau Roca.

12 Triples (1 Rodríguez, 2 Papasseit, 2 Martínez, 3 Berengué, 1 Tost, 2 Font). 12/14 Tirs lliures.  17 faltes personals.  Cap eliminat.

Parcials: 16-12 / 14-13 / 17-19 / 21-15

El Cofran 95 CB Cambrils masculí es va retrobar amb la victòria davant del Sedis Comercial Carmen, gràcies a l’encert des de la línea de triple. El partit començava amb molt d'encert per part dels jugadors cambrilencs aconseguint un parcial de 11-2 en els 3 primers minuts. Els de la Seu reaccionaven i aconseguien reduir la distància a 3 punts en el minut 6 (13-10), acabant amb un 16-12 a favor.

En el segon període, després d’un intercanvi de cistelles, els cambrilencs van anotar un parcial d’11-2, que els posava 13 punts per davant (30-17). En els dos darrers minuts, fruit d’errades no forçades, el Sedis les aprofitava per fer un parcial de 0-6 i arribar al descans amb un marcador de 30-25.

En la represa, la defensa dels dos equips es va imposar sobre els atacs i no es van veure els primers punts fins el minut 23 quan el Cambrils –amb un parcial de 9-4–, es va situar 10 punts per davant. Els visitants van reaccionar novament i van reduir la diferència a 3 punts per iniciar el darrer període amb un resultat de 47-44.

L'últim quart va estar marcat per l’encert des de la línea de 3 punts ja que es van anotar 7 triples (4 del Cambrils i 3 del Sedis). A l’inici, els visitants es van posar fins a dues vegades per davant en el marcador, però els locals van saber jugar amb la pressió i li van donar la volta. Mantenint una bona concentració en defensa i l’encert ofensiu que s’havia vist durant tot el partit, es van endur una treballada i merescuda victòria per 68-59.

El proper cap de setmana hi ha jornada de descans, i el Cofran 95 CB Cambrils masculí no tornarà a jugar fins el 18 de febrer a les 10:45h a casa, contra el CB Cervera Negre Mobel Linea, un altre equip de la part alta de la classificació.