Esports

Rem

El Club Rem Cambrils participa al VIII Descens del Meandre a Flix (Galeria fotogràfica)

Flix també va ser la seu de la 1a Regata de la Lliga Catalana de Batel 2024 i que va tenir lloc el passat diumenge

Per Antoni Font

Equip Absolut Masculí entrada a meta tanda d’esprints
Equip Absolut Masculí entrada a meta tanda d’esprints | Antoni Font

El passat dissabte 27 de gener, el Club Rem Cambrils va tornar novament a la competició participant a l'Open Meandre de Flix – VIII Descens. Aquesta regata va ser organitzada pel Club Nàutic Flix amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix. Igual que en l’anterior edició també va ser la seu de la 1a Regata de la Lliga Catalana de Batel 2024 i que, en aquest cas, va tenir lloc l’endemà diumenge.

VIII Descens del Meandre amb Llaüt Mediterrani

En aquesta edició també va comptar amb la participació d’equips de fora de Catalunya, com és el cas dels club de rem Universitat d’Alacant i el Reial Club Náutico Valencia.

Tot i tractar-se d’una prova fora del calendari oficial de regates, va servir com a test de pretemporada i va permetre valorar i verificar diferents aspectes tant a nivell tècnic com de rendiment de les tripulacions i a l’hora, poder mesurar el nivell entre clubs de Catalunya i de la Comunitat Valenciana.

A diferència de l’anterior edició les proves amb Llaüt Mediterrani es van disputar totes en una sola jornada, dissabte amb dues proves. Al matí tanda d’esprints (només per les categories absolutes) amb un recorregut total de 300 m amb ciavoga. A la tarda van tenir lloc les proves de descens contrarellotge amb un recorregut de 4.000 m. amb una ciavoga per les categories absolutes i de 3.000 m. amb una ciavoga per les categories veteranes (màsters).

En aquesta ocasió, el Club Rem Cambrils va participar-hi en tres categories: master femení, absolut femení i absolut masculí.

Descens de 3.000 m i 4.000 m

L’equip màster Femení va finalitzar la prova dels 3.000 metres en 4a posició.

Pel que fa a les categories absolutes, l’equip absolut femení va finalitzar la prova dels 4.000 m. en 6é lloc així com l’equip absolut masculí que va finalitzar en 6a posició.

Classificacions Finals

En finalitzar la jornada es va fer lliurament de premis als primers classificats en cadascuna de les categories.

Descens Meandre 3.000 m

Màster Femení: Club Rem Santa Cristina

Descens Meandre 4.000 m

Absolut Femení: Club Rem Mataró
Absolut Masculí: Secció Esportiva Universitat d’Alacant

Com sempre, agrair al Club Nàutic Flix l'excel·lent acollida i l’atenció rebuda a tots el socis del Club Rem Cambrils durant el transcurs de les regates.

Propera cita

La propera prova es durà a terme el diumenge 4 de febrer a Empuriabrava (Castelló d’Empúries), comarca de l’Alt Empordà, amb l’inici de la primera regata puntuable de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani.

Comenta aquest article

Galeries relacionades