Informació general

Medi ambient

Aturem Hard Rock veu una «impossibilitat molt clara» per encaixar el projecte amb l'actual normativa

La plataforma creu que «s'intenta modificar el PDU a mida dels grans inversors per quadrar un projecte insostenible»

Per ACN

Anna Recasens i Eloi Redón, portaveus de la plataforma Aturem Hard Rock, després de reunir-se amb el Departament d'Acció Climàtica
Anna Recasens i Eloi Redón, portaveus de la plataforma Aturem Hard Rock, després de reunir-se amb el Departament d'Acció Climàtica | ACN

La plataforma Aturem Hard Rock creu que hi ha una “impossibilitat molt clara” per encaixar el projecte de macrocomplex amb l'actual normativa si aquest no “canvia radicalment”. Segons els portaveus del col·lectiu, que ahir es va reunir amb representants del Departament d'Acció Climàtica, l'administració no els han donat terminis sobre l'aprovació del Pla Director Urbanístic (PDU) que ha de permetre desenvolupar el complex.

“Fa més de tres anys que s'intenta modificar el PDU a mida dels grans inversions per quadrar un projecte insostenible a tots els nivells”, manifestava la cambrilenca Anna Recasens, portaveu de la plataforma, en sortir de la trobada. La portaveu afegia que, tenint en compte que el país entrarà en emergència per sequera, “que el govern no s'oposi a un projecte amb una piscina de grans dimensions i un hotel gegant amb el consum d'aigua que comporta, i amb l'impacte social, econòmic i ecològic que tindrà sobre el nostre territori és una irresponsabilitat i una negligència”.

L'altre portaveu del col·lectiu, Eloi Redón, ha apuntat que “aspectes com la connectivitat ecològica segueixen sent millorables” i que “fins que no hi hagi grans modificacions, els informes seguiran estant igual que ara”. Per aquests motius, des d'Aturem Hard Rock han reclamat al Govern “deixar de marejar la perdiu i enterrar la iniciativa d'una vegada per totes”.

Comenta aquest article