Handbol

El CH Sant Cugat acaba amb la bona ratxa del CH Cambrils

Els cambrilencs no van mantenir el bon joc de l'inici del partit i van acabar perdent per 26 a 31

Moment del partit entre el CH Cambrils i el CH Sant Cugat
Moment del partit entre el CH Cambrils i el CH Sant Cugat | Andreu Dalmau

Handbol -  Segona Catalana – Primera Fase B

CH Cambrils 26 - CH Sant Cugat C 31

El CH Cambrils no va poder donar continuïtat a la bona ratxa de resultats. Els cambrilencs portaven tres partits consecutius guanyant i van caure a casa contra el CH Sant Cugat, rival directe en la lluita pel descens.

El Cambrils va començar bé, amb un atac molt efectiu i amb Jose fent bones aturades a la porteria. Això va permetre que agafessin un avantatge de tres gols, però, com ja ha passat a altres partits, un bloqueig en atac i una defensa massa tova va fer que s'arribés al descans amb empat a tretze.

A la segona part, el Sant Cugat es va centrar en els primers minuts i li va donar la volta al marcador. Un millor joc dels de Barcelona i un Cambrils precipitat en atac i tou en defensa va fer que l'avantatge augmentés fins a sis gols. A falta de 10 minuts, la reacció semblava impensable i, tot i que els cambrilencs es van acostar en el marcador, el Sant Cugat es va endur els dos punts (26-31).

Amb aquest resultat, el CH Cambrils es troba dotzè a la taula amb deu punts. La pròxima jornada, visiten la pista del Castellbisbal, sisè classificat a la competició.