Esports

Futbol

Èpica victòria del FC Cambrils al camp del Salou UD B

Aquest derbi de la Costa Daurada es va resoldre als darreres instants del partit i els cambrilencs sumen la segona victòria en tres partits

Per Redacció

Imatge del partit entre el FC Cambrils i el Reus de Tota la Vida
Imatge del partit entre el FC Cambrils i el Reus de Tota la Vida | Cristina Sierra

Importantíssima victòria del FC Cambrils al camp del Salou UD B, rival de la part alta de la classificació. Aquest derbi de la Costa Daurada es va resoldre en els darrers instants de partit en un final d'infart. Els cambrilencs s'havien avançat al minut 15 mitjançant Soufianes, fitxatge de les darreres setmanes que ha entrat amb molt bon peu a l'equip. El migcampista va dominar el joc durant tot el partit gràcies al seu físic i el seu bon toc de pilota.

El FC Cambrils es va dedicar a aguantar el resultat fins que, al minut 89, un error defensiu va propiciar que el Salou empatés el partit. I quan ja semblava que els dos equips es repartirien els punts, una bona passada de Saliou per Said, que va fer una gran jugada individual, significaria el gol de la victòria per aconseguir una victòria cabdal perquè el FC Cambrils s'allunyi de la part baixa de la classificació. Actualment, els cambrilencs es troben dotzè a la classificació amb setze punts.

Celebració de la victòria al vestidor del FC Cambrils (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article