Dura derrota del CB Cambrils contra el Força Lleida, un rival complicat

Una diferència de 19 punts al primer quart va deixar als cambrilencs sense opcions des de l'inici

Jugador del CB Cambrils tirant a cistella
Jugador del CB Cambrils tirant a cistella | Andreu Dalmau

Segona Catalana – Fase Prèvia Grup 1

Cofran 95 CB Cambrils 42 – Nayox Força Lleida 81

Pau Papasseit (9), Raul Martínez (3), Oscar Font (1), Enric Maduell (8), Roger Audi (4) – Àlex Rodríguez (11), Joan Berengué (2), Marc Duran (2), Pau Roca, Rubén Molina (2)

4 Triples (2 Rodríguez, 1 Papasseit, 1 Martínez). 10/16 Tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminats: Berengué.

Parcials: 4-23 / 18-20 / 8-18 / 12-20

Dura derrota del CB Cambrils a casa contra el Nayox Força Lleida, tercer classificat i un dels equips amb més intensitat del grup. Els lleidatans van mantenir un ritme alt, de manera constant, durant tot el partit.

Els cambrilencs van començar amb mal peu. Un escàs encert ofensiu que aprofitava el rival per marxar en el marcador en el primer període fins al 4-23. El parcial següent va estar més igualat (18-20), però sense opció de retallar distàncies, arribant al descans 22-43.

En els dos darrers períodes, el Força Lleida no va tenir pietat i no va afluixar el ritme. D'aquesta manera aconseguien ampliar encara més el marcador, arribant al final amb un contundent 42-81. Tot i aquesta diferència, els blaus no van abaixar els braços en cap moment i van lluitar amb totes les opcions que se'ls presentaven.

El pròxim partit del CB Cambrils masculí torna a ser a casa, diumenge 4 de febrer a les 12.30 hores, davant el Sedis Comercial Carmen, de la Seu d'Urgell.