Esports

Arts marcials

Christopher Erazo i Mostafa Akachar, del Club Muaythai i Boxa Cambrils, debuten en modalitat de kickboxing

Tots dos lluitadors van participar en la interclubs que es va celebrar ahir a Cornellà del Llobregat

Per Redacció

Christopher Erazo i Mostafa Akachar acompanyats del seu entrenador, Salvador Gaya
Christopher Erazo i Mostafa Akachar acompanyats del seu entrenador, Salvador Gaya | Cedida

Ahir dos alumnes del Club Muaythai i Boxa Cambrils van fer el seu debut en kickboxing una interclub al gimnàs LionFighters de Cornellà del Llobregat. Christopher Erazo, de només 13 anys, va fer un gran combat molt disciplinat i tècnic, mentre que Mostafa Akachar, de 22 anys, també va debutar en aquesta disciplina. Akachar va enfrontar-se a un rival més pesat (6 kg de diferència) i de més envergadura i, tot i això, va demostrar un gran valentia i coratge en un combat que va estar molt renyit.

En aquests interclubs, els combats són de 2 assalts i de 2 minuts i no hi ha guanyadors ni perdedors, permetent així als lluitadors guanyar experiència de cara al Campionat de Catalunya que se celebrarà el 7 d'abril a Reus, al Pavelló Olímpic, i on el Club Muaythai i Boxa Cambrils presentarà un equip en disciplines de boxa olímpica i kickboxing.

El Club MuayThai i Boxa Cambrils és l’única entitat esportiva de Cambrils dins del Consell General de l’Esport en les tres disciplines que imparteix: kickboxing, boxa olímpica i muaythai. Tanmateix, degut al gran increment d’atletes i esportistes que estan aconseguint, i tenint en compte que ara ja se sap que el nou pavelló no s'ubicarà a la zona esportiva, des de l’entitat demanen que s’executi una ampliació de la sala d'entrenament que fan servir, al costat de la pista d'atletisme.

Comenta aquest article