Esports

Ciclisme

S'obren les inscripcions per la Marathon Cup de Cambrils

El municipi acollirà la segona cursa del campionat Marathon Cup BTT el proper 21 d'abril

Per Redacció

Imatge de l'edició de l'any passat al pas per les lletres de Cambrils
Imatge de l'edició de l'any passat al pas per les lletres de Cambrils | Cedida

Des d'ahir dijous ja es poden fer les inscripcions per a la cinquena edició de la Marathon Cup BTT de Cambrils, una prova espectacular que es celebrarà el 21 d’abril. Serà la segona cursa del circuit d’enguany, que començarà a Gavà el 17 de març, i la de Cambrils posarà en joc els primers punts UCI de la temporada.

D’aquesta manera, el municipi segueix consolidant el seu territori BTT amb dos traçats de pur bike marathon, per a les categories pro i també l’open. El primer amb una distància de 65 km i un desnivell de 1.500 metres, mentre que el segon presenta un recorregut de 46 km i 630 metres de desnivell. Ambdós serviran per a disputar aquesta cita de categoria UCI C2 i per a gaudir de moments espectaculars sobre la bicicleta.

La sortida d'aquesta prova serà des del passeig marítim a peu de platja, i durà als participants a endinsar-se als boscos característics de la zona, que ofereixen un contrast especial per a aquesta prova que combina mar i muntanya i que no mai deixarà indiferent ningú.

L'Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme tornen a apostar per l'esport, i en aquest cas pel ciclisme professional, essent seu i formant part del calendari de competicions oficials nacionals internacionals. Cambrils està certificada com a destinació de cicloturisme, a més de destinació de turisme esportiu, per l'Agència Catalana de Turisme, gràcies a una clara especialització de la seva oferta d'allotjament i de serveis, amb una orientació clara cap als esportistes d'elit i amateurs.

A l’edició de l’any passat hi van prendre part prop de 700 ciclistes de 14 nacionalitats, convertint Cambrils en l’epicentre europeu del Cross Country Maraton (XCM), la modalitat ciclista de llarga distància en MTB.

Comenta aquest article