Informació general

Turisme

Nàutic Parc presenta les seves línies estratègiques a Fitur 2024

L'objectiu de l'empresa és trencar encara més l'estacionalitat de la temporada, internacionalitzar l'oferta i buscar l'especialització

Per Redacció

L’acte de Fitur va servir per donar a conèixer també el Sailing Training Camps
L’acte de Fitur va servir per donar a conèixer també el Sailing Training Camps | Cedida

Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre va presentar el passat dimecres a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) les seves noves línies estratègiques de treball per al 2024. L’objectiu de les noves accions és trencar encara més l’estacionalitat de la temporada, internacionalitzar l’oferta i buscar l’especialització amb productes molt específics que estan inclosos al Pla d’Acció 2024.

Precisament a Fitur, els set ajuntaments que donen recolzament a Nàutic Parc-Estació Nàutica van renovar el seu compromís anual per tal de continuar donant suport a la promoció, dinamització i comercialització d’experiències al mar i al riu Ebre. En aquest sentit, alcaldes i regidors de Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre-Riumar van signar el document de compromís amb Nàutic Parc i Estació Nàutica i van conèixer amb detall els projectes de futur.

Aquest 2024 Nàutic Parc ha participar al Salon de la Plongée de París i al Boot Düsseldorf, dues fires molt específiques a mercats amb un gran potencial tant per producte com pel perfil de client. Durant les pròximes setmanes també s’han previst accions també a Dinamarca i a Pamplona. Aquestes accions s’enquadren a una nova línia de treball que en una primera fase potenciarà l’especialització en pesca esportiva i submarinisme, amb accions de promoció concretes a mercats internacionals i landing pages específiques.

L’acte de Fitur va servir per donar a conèixer també el Sailing Training Camps que apadrina la doble campiona olímpica Theresa Zabell, que va ser present per donar a conèixer aquest producte altres accions que es desenvoluparan més endavant. Aprofitant l’estada a Madrid, es van mantenir també trobades amb agències especialitzades i touroperadors per tal d’obrir noves vies de col·laboració.

Comenta aquest article