Esports

Handbol

Tercera victòria consecutiva del Club Handbol Cambrils

Continua la bona ratxa dels cambrilencs que van vèncer el cuer en un partit que es va complicar més del que s'esperava

Per Redacció

Jugador del CH Cambrils fent un llançament durant el partit contra el CH Vic
Jugador del CH Cambrils fent un llançament durant el partit contra el CH Vic | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana – Primera Fase B

CH Cambrils 33 - CH Vic 30

 

Continua la bona ratxa del Club Handbol Cambrils. Els cambrilencs van vèncer a casa el CH Vic, cuer del grup, i encadenen la tercera victòria consecutiva. L'equip va sortir amb l'objectiu de guanyar si o si i ja als primers minuts tenia un avantatge al marcador de tres gols. En fase defensiva, però, l'equip no funcionava i les errades van anar penalitzant fins arribar al descans amb empat a 17.

El segon temps va començar amb la mateixa dinàmica negativa i amb el Vic amb ganes d'endur-se el partit. Al minut 15, els gironins guanyaven de dos gols i, a partir d'aquí, ajustos defensius i millora en atac va fer que els nois d'Andrés Martínez donessin la volta al marcador i, finalment, s'emportessin els dos punts en un partit que, a priori, no tenia tanta complicació.

Amb aquest resultat, l'equip ocupa la dotzena plaça i encara es troba en descens, però empatat a punts amb Sant Boi i Sant Cugat, aquests sí fora de la zona vermella. El Sant Cugat serà, precisament, el proper rival del CH Cambrils. El partit es juga diumenge a les 18h al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article