Hoquei patins

El Cambrils CH tanca la primera volta amb una contundent derrota contra el CP Calafell

El CP Calafell va imposar un ritme molt alt i va aprofitar els errors dels cambrilencs

Imatge del partit entre el Cambrils CH i el CHP Amposta
Imatge del partit entre el Cambrils CH i el CHP Amposta | Cristina Sierra

Segona Catalana – Grup A

CP Calafell 8 - Cambrils CH 4

Dura derrota del Cambrils CH davant un rival superior. El CP Calafell va imposar un ritme molt alt des de l'inici del partit, però va ser el Cambrils que, als 3 minuts i mig, s'avançava en el marcador. Els de Calafell, que jugaven a casa, van posar una marxa més i van trobar l'empat al minut 14, tot i que els cambrilencs seguien tenint les seves ocasions.

Armando va transformar pels blaus una falta directa, ficant el 1-2, però a pocs minuts pel descans el Calafell capgirava el marcador. El punt d'inflexió del partit va arribar a només 7 segons del descans quan Armando va rebre una blava rigorosa. Camon aturava la directa, però a la tornada del descans i, amb tres jugadors del Cambrils sobre la pista, el Calafell feia el quart. Aquest gol va enfonsar el Cambrils, que es veia superat constantment.

Així, al minut 8 i 11, els locals feien dos gols més. El Cambrils, veient que no tenia res a perdre, va anar a buscar al Calafell a tota la pista i, a pocs minuts del final, reduïen distàncies fins el 6-4. Semblava que els blaus tindrien opcions d'anar a pel partit, però poc després, la pilota es colava per sota de les cames del porter cambrilenc. El Calafell va rematar a sis minuts del final fent el 8-4 definitiu.

Amb aquest resultat, el Cambrils Club Hoquei es troba en novena posició amb 21 punts. La propera jornada visita la pista del Ribes Club Patí, en el primer partit de la segona volta.