Esports

Atletisme

Cinc podis del Club Atletisme Cambrils al cros escolar de La Canonja

Diversos atletes del club cambrilenc també van competir, el passat dissabte, en els controls celebrats a Sabadell i Tarragona

Per Redacció

Atletes cambrilencs celebrant els resultats al cros de La Canonja
Atletes cambrilencs celebrant els resultats al cros de La Canonja | Cedida

Cinc atletes del Club Atletisme Cambrils van pujar al podi al cros escolar La Canonja de la Lliga del Tarragonès celebrat el passat diumenge 21. En categoria prebenjamí, Cèlia Gómez es va penjar la medalla d'or, igual que Zoe Dorado, que ho va fer en categoria cadet. En categoria aleví, Martina Gómez va ser tercera i, en categoria benjamí també van ser tercers Èlia Bayón i Federico Tibamiza.

D'altra banda, el dissabte 20 es va celebrar a la pista coberta de Sabadell un control sub16 en el qual hi van participar, per part del club cambrilenc, Lucas Buj, Zoe Dorado, Marta Molina, Virginia Tovar i Aina Ferre. Ferre va aconseguir els resultats més destacats en assolir una segona posició en 60 metres tanques, amb una marca de 9''48''', i una quarta posició en salt de llargada amb una marca de 4,88 metres.

Atletes cambrilencs a la pista coberta de Sabadell (Foto: Cedida)

 

El mateix dia es va celebrar a Tarragona un control també de pista coberta. En categoria sub10, va aconseguir els resultats més destacats Èlia Bayón, que va ser primera en 60 metres llisos, amb una marca de 10''20''', i en 1000 metres llisos, amb una marca de 4'17''50'''. En categoria Sub12, Roger Arribas va ser primer en 60 metres tanque, amb una marca de 10''50''', i Lola de San José va ser primera en llançament de pes, fent la seva millor marca personal (6,77 metres), i tercera als 60 metres tanques amb una marca d'11''00'''. Per la seva part, Martina Gómez va ser tercera en 200 metres llisos, fent MMP (30''55'''). En categoria Sub14, el resultat més destacat va ser la quarta posició d'Eidan Ruiz en 200 metres llisos aconseguida amb una marca de 27''60'''.

Atletes cambrilencs a la pista coberta de Tarragona (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article